Met nieuws van o.a.
partners

WONDERBOOM 2 met krachtiger geluid en meer bas

Ultimate-Ears-WONDERBOOM-2

Ultimate Ears introduceert de volgende generatie van de veelgeprezen draagbare en waterdichte Bluetooth speaker – Ultimate Ears WONDERBOOM 2. Deze nieuwe luidspreker heeft een nog krachtiger 360-graden-geluid en nog betere bas dan voorheen. De WONDERBOOM 2 heeft een geheel nieuwe Outdoor Boost-modus, een verlengde batterijlevensduur van 13 uur, IP67-classificatie, Double Up stereokoppeling, een opvallende tweekleurige stof. Een booming sound die je begeleidt op al je avonturen.

Ook buitenshuis kwaliteitsgeluid
De gloednieuwe Outdoor Boost-functie is speciaal afgestemd op luisteren buitenshuis. Druk simpel op de knop aan de onderkant van de WONDERBOOM 2-luidspreker om Outdoor Boost in te schakelen. De ingebouwde equalizer zorgt voor een krachtiger en helderder geluid, perfect voor elke buitenomgeving.
Vergeleken met zijn voorganger heeft de WONDERBOOM 2 nu nog meer bas en 30 procent meer levensduur van de batterij (tot wel 13 uur). Hij is waterdicht, stofdicht en in staat om te drijven, waardoor de IP-classificatie is verhoogd naar IP67. Met een nieuw ontworpen knoppen-interface aan de bovenkant kun je eenvoudig nummers direct op de luidspreker afspelen, pauzeren en overslaan. Je kan zelfs twee WONDERBOOM 2-luidsprekers koppelen met behulp van de verbeterde Double Up-functie. Hiermee kun je nog harder feesten, of genieten van een echte draadloze, linker en rechter stereo-ervaring.

Stijlvol design
Elke luidspreker wordt geleverd in een stijlvolle tweekleurige stof, geïnspireerd door de vrijetijdskleding en kleurstellingen van dit seizoen. WONDERBOOM 2 is nu verkrijgbaar in vier kleuren: Deep Space Black (zwart), Crushed Ice (grijs), Radical Red (rood) en Bermuda Blue. Binnenkort verschijnt ook de kleur Just Peach (roze).

Prijzen en beschikbaarheid
Ultimate Ears WONDERBOOM 2 is verkrijgbaar in vier kleuren (Just Peach roze vanaf eind juli). De consumentenadviesprijs is €99. Voor meer informatie kun je terecht op www.ultimateears.com.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?