Met nieuws van o.a.
partners

Bluetooth-hoofdtelefoon met intuïtief touchpad

Hama-touch-hoofdtelefoon

De verschillende swipe-bewegingen op een smartphone of tablet zijn voor de meesten onder ons een automatisme geworden – het is niet alleen makkelijk maar ook heel snel. Hama introduceert daarom de “Touch” bluetooth-hoofdtelefoon waarmee u simpelweg met uw vingers over de oorschelp veegt om uw muziek te bedienen.

Dankzij de aanraakbediening hoeft u niet langer naar de juiste knop te zoeken. Zet het volume lager of hoger en switch tussen alle nummers door simpelweg omhoog, omlaag, vooruit of achteruit te swipen op de rechter oorschelp.
Alle andere functies, zoals de spraakselectie activeren en uw muziek geheel individueel regelen (power/play/pauze), kunnen worden bediend met de multifunctionele knop.

Nog een nieuwigheidje: de geïntegreerde microfoon maakt het ook mogelijk om te telefoneren via uw smartphone. Wanneer u een oproep binnen krijgt, kunt u deze aannemen door op de multifunctionele knop te drukken waarna de muziek ook automatisch gepauzeerd zal worden. Om het gesprek te beëindigen, drukt u nogmaals op de knop. Uw muziek zal nadien meteen terug beginnen spelen.

Met een verstelbare hoofdband, zachte oorkussens, inklapbaar design, uitstekende pasvorm die extern geluid reduceert, een opbergtas en een maximale gesprekstijd van ongeveer 22 uur, zijn er weinig redenen om de hoofdtelefoon niet aan te schaffen.

 

Dit product is te koop bij:


OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?