Met nieuws van o.a.
partners

Op zoek naar groots geluid zonder gestoord te worden?

JBL Live Pro+

Ruisonderdrukking, spraakassistentie en natuurlijk het kenmerkende JBL geluid – maak kennis met de JBL Live PRO+: je beste vriend waar je niet meer zonder kan! De gloednieuwe volledig draadloze oordopjes bieden heldere audio en nieuwe functies, geleverd in een strak design in coole kleuren.

De JBL Live PRO+ zitten dan wel in een piepklein pakketje, maar barsten van de geavanceerde technologie. JBL’s Adaptive Noise Cancelling en Smart Ambient functies zorgen ervoor dat je met vrienden kan kletsen of een kop koffie kan drinken zonder de oordopjes uit te hoeven doen. De oordopjes beschikken over 3-mic technologie, waardoor altijd kraakhelder geluid wordt gerealiseerd, zelfs in omgevingen met veel lawaai of wind. Daarnaast heb je eenvoudig toegang tot Google Assistent en Amazon Alexa via spraakopdrachten of met een snelle tik op een van de oordopjes.

Een vergadering, lange wandeling of lekker thuis loungen – de Live PRO+ laat je nooit in de steek. De draadloze oordopjes worden geleverd in het populaire en comfortabele ‘stick’ ontwerp met siliconen oordopjes, zodat ze onderweg niet uit je oren vallen. De oordopjes hebben een batterijduur van 7 uur, en met de compacte oplaadcase krijg je daar nog eens 21 uur extra bij. Heb je haast? Door de Qi draadloze oplaad mogelijkheid is 10 minuten snelladen genoeg voor 1 uur luisterplezier.

De JBL Live PRO+ is vanaf nu verkrijgbaar op JBL.nl en bij de grote retailers voor 179 euro in de kleuren zwart, wit, roze en beige.

De beste Live PRO+ aanbieders vind je hier:

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?