Met nieuws van o.a.
partners

Nieuwe Philips 242B1V monitor

242B1V_01-IMS-de_CH

MMD, display-specialist en merklicentiepartner voor Philips-monitoren, kondigt de nieuwe 24-inch (23,8″ / 60,5 cm diag.) Philips 242B1V LCD-monitor aan. Dit nieuwe model is ontworpen om professionals te helpen bij het verbeteren van de productiviteit en tegelijkertijd kwetsbare data en inhoud te beschermen tegen buitenstaanders. Het is voorzien van Full HD-resolutie (1920 x 1080) en SmartImage om een optimale visualisatie van beelden en video’s te leveren.

Beveilig vertrouwelijke gegevens tegen visueel hacken
De Philips 242B1V zorgt onmiddellijk voor privacy met een gebruiksvriendelijke schakelbare privacy-modus, waardoor visueel hacken wordt voorkomen en het beeld wordt verborgen voor mensen in open kantoren en op flexibele werkplekken. Deze vernieuwing is specifiek bedoeld voor bedrijven en professionals die te maken hebben met gevoelige gegevens. De Philips Privacy Mode biedt een unieke oplossing voor privacy zonder het ongemak van onhandige screenprotector. Door het drukken op een knop, wordt het scherm donker en amper zichtbaar vanaf beide zijkanten. Het beeld in het midden blijft duidelijk zichtbaar. Dankzij de introductie van de Philips Privacy Mode kan alleen de gebruiker die zich direct voor het scherm bevindt, de inhoud op het scherm lezen, waardoor hij of zij op een veiligere manier kan werken.

Uitstekende beeldkwaliteit en comfortabele gebruikerservaring
De Philips 242B1V helpt de gegevens op het scherm te beschermen, maar levert ook hoogwaardige beelden met een Full HD 1920 x 1080-resolutie en IPS-technologie voor een uitzonderlijk breed scala aan nauwkeurige kleurweergave en extra brede kijkhoeken van 178°/178°.

Naast privacy en prestatievermogen zit dit nieuwe model vol met comfort-maximaliserende functies voor een ergonomisch verantwoorde werkruimte. Het display is uitgerust met de Easy Read-modus om een papierachtige leeservaring te garanderen, evenals SmartErgoBase, een in hoogte verstelbare, draai- en kantelende standaard, zodat gebruikers de monitor op de ideale kijkafstand en -positie kunnen plaatsen. De Philips 242B1V bevat ook een LowBlue Mode-instelling, die speciaal is ontwikkeld voor het bevorderen van comfort en het verminderen van schadelijk blauw korte golf licht, en de FlickerFree-technologie die het aantal flikkeringen vermindert voor een comfortabelere kijkervaring.

Duurzame & milieuvriendelijke combinatie met briljante prestaties
De milieuvriendelijke basis van deze monitor wordt gekenmerkt door zijn vernieuwende eigenschappen. Philips 242B1V beschikt over drie belangrijke functies die helpen bij het besparen en tegelijkertijd zorgen voor de beste kwaliteit en comfort: LightSensor, Power Sensor en SmartImage technologie. De LightSensor brengt een perfecte helderheid met een minimaal stroomverbruik, omdat het zorgt voor een verdere vermindering van het energieverbruik. De ingebouwde Power Sensor detecteert de aanwezigheid van de gebruiker en past de helderheid van de monitor automatisch aan, waardoor deze wordt verminderd wanneer de gebruiker wegloopt van de monitor. Dit zorgt voor een langere levensduur van de monitor en bespaart tot wel 70 procent op de energiekosten.

SmartImage is een exclusieve, toonaangevende en gebruiksvriendelijke Philips-technologie die de prestaties van het scherm optimaliseert. Op basis van de analyse van de vertoonde inhoud past SmartImage het contrast, de kleurverzadiging en de scherpte van de beelden en video’s aan.

Naast het brede scala aan geavanceerde innovaties is de Philips 242B1V energiezuinig en voldoet deze aan diverse milieunormen en -certificeringen, waaronder EnergyStar 8.0, EPEAT* en RoHS.

De Philips 242B1V-monitor, die zich onderscheidt door zijn privacy, hoge prestaties en milieuvriendelijkheid, is verkrijgbaar vanaf mid-juni met een adviesprijs van € 449.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?