Met nieuws van o.a.
partners

LG brengt zelfreinigende draadloze earbuds naar Nederland

draadloze-earbuds-TONE Free

LG Electronics (LG) breidt deze zomer haar audio line-up uit met een aantal nieuwe producten. LG voegt met de lancering van de LG TONE Free twee nieuwe volledig draadloze earbuds met comfortabele pasvorm toe aan het assortiment met een bijzonder feature: deze oordoppen reinigen zichzelf met behulp van UV-licht. Daarnaast kondigt LG ook de nieuwe lijn XBOOM Bluetooth speakers aan, die voorzien zijn van een krachtig geluid, lange batterijduur en zijn ook waterbestendig: de ideale gadget voor deze zomer dus.

TONE Free: levensecht geluid en comfortabel design
Het levensechte geluid van de nieuwe LG TONE Free modellen, HBS-FN6 en HBS-FN4,   is te danken aan de verfijnde technologie van Meridian Audio. Dankzij deze technologie zijn de earbuds voorzien van een realistisch en heldere geluidskwaliteit. Ook hebben de oordoppen een viertal verschillende geluidspresets die zorgen voor een fijne luisterervaring. De LG TONE Free eardbuds hebben een batterijduur van zes uur, maar het HBS-FN6 model is een uitzondering op de regel. Dit model wordt bovendien geleverd met de innovatieve LG UVnano oplaadcase die de earbuds binnen vijf minuten oplaadt worden en tegelijkertijd bacteriën verwijdert met behulp van UV-licht. Zo kan iedere muziekliefhebber met een gerust geweten tot 18 uur langer genieten van zijn of haar favoriete afspeellijst.

Naast een goede geluidskwaliteit en luisterervaring, heeft de LG TONE Free een ergonomisch ontwerp met een comfortabele pasvorm. De waterbestendige earbuds sluiten feilloos aan op het oor, waardoor ze stevig blijven zitten en bieden, mede dankzij het lichte gewicht en hypoallergeen materiaal, de hele dag comfort. Met spraakopdrachten, via de Voice Command functie, of door op te earbuds te tikken is de LG TONE Free makkelijk te bedienen, zonder ook maar een telefoon aan te raken. De Noise Isolation feature en het ontwerp van de oordoppen daarnaast verminderen ruis, waardoor luisteraars kunnen genieten van hun eigen muziek zonder afleiding van de buitenwereld.

De LG TONE Free earbuds zijn verkrijgbaar voor een adviesprijs van €99 (FN4) en €149 (FN6)

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?