Met nieuws van o.a.
partners

Laat de Teufel SUPREME ON meeliften op je rug

teufel deuter

Het Berlijnse Teufel en deuter sport brengen een nieuw, gezamenlijk ontwikkeld product op de markt in de vorm van de deuter x Teufel UP Berlin. Deze rugzak met een moderne urban look is per direct verkrijgbaar. Na de succesvolle introductie van het deuter x Teufel koptelefoonetui in 2020 breiden de twee partners hun aanbod verder uit. De UP Berlin is per direct los verkrijgbaar of in combinatie met een SUPREME ON en bijbehorend koptelefoonetui via de webshops van Teufel en de webwinkel van deuter.

Een moderne en praktische oplossing die de rug ontziet. Het ontwerp van de rugzak x Teufel Up Berlin ontleende zijn inspiratie aan de koptelefoon SUPREME ON. De rugzak heeft een moderne en urban look en combineert optimaal draagcomfort met praktische eigenschappen voor dagelijks gebruik. De rugzak is vervaardigd van PFC-vrij polyester dat uit gerecyclede PET-flessen is gewonnen. Hij is gecertificeerd als bluesign®-product, wat garant staat voor een milieuvriendelijk productieproces. Voor de water- en vuilafstotende eigenschappen maakte deuter gebruik van een PFC-vrije, milieuvriendelijke coating die niet schadelijk is voor de gezondheid. Voor de bijpassende urban klanken zorgt de officiële deuter x Teufel-playlist “The Sound of Berlin”, die door de Berlijnse dj Bonnie werd samengesteld.

De rugzak en het koptelefoonetui in urban stijl werden beide vervaardigd op basis van gerecyclede PET-flessen. deuter werkt op basis van gecertificeerde milieustandaarden. Vanwege zijn strikte naleving van de eisen voor eerlijke werkomstandigheden en productieprocessen is deuter al acht keer op en rij door de Fair Wear Foundation onderscheiden met de status van ‘Leader’. Robert Schieferle, de directeur van deuter, over de samenwerking met Teufel: “Het samenspel van techniek en textiel is momenteel een toptrend. deuter vervaardigt al maar dan 120 jaar rugzakken, en Teufel ontwikkelt al meer dan 40 jaar audioproducten. Wij zijn absolute experts binnen onze gebieden en hebben het beste van beide werelden verenigd. Het resultaat is een product dat niet alleen op milieuvriendelijke wijze is vervaardigd, maar zich ook onderscheidt qua uiterlijk en functionaliteit.”

Teufel compenseert de CO2-uitstoot die binnen zijn complete toevoerketen wordt gegeneerd, van de fabriek tot de fans van Teufel, in samenwerking met de non-profitorganisatie atmosfair.

Prijs en beschikbaarheid 
De deuter x Teufel UP Berlin-rugzak is per direct los verkrijgbaar in de kleur Bone/Black via www.teufelaudio.nl en de website van deuter voor de prijs van 99,95 euro. De rugzak kan ook worden aangeschaft in combinatie met een SUPREME ON inclusief een bijbehorend koptelefoonetui in de kleur Sand White of Night Black voor een prijs van 249,95 euro

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?