Met nieuws van o.a.
partners

Kom in actie met JBL Reflect Flow

JBL- Reflect-Flow-True

Topprestaties worden gedreven door uitstekend geluid. Van een hardloopsessie in de buitenlucht tot een power-sessie in de gym. De JBL Reflect Flow True Wireless hoofdtelefoon is de perfecte aanvulling op je sportuitrusting en geeft de brandstof voor die extra push-ups. De stijlvolle Reflect Flow met JBL’s kenmerkende sound is nu beschikbaar zodat je meteen aan die uitdagende work-out kan beginnen.

Verstrikte snoertjes zijn verleden tijd. JBL Reflect Flow laat je vrij bewegen, zonder bang te zijn dat je flow wordt onderbroken. En dat voor 30 uur lang met de ingebouwde oplaadcase. In het zweet werken tijdens de sessie? Geen probleem dankzij de waterdichte bescherming.

De JBL Reflect Flow is uitgerust met TalkThru en Ambient Aware audiotechnologie. Met TalkThru kan met ​één​ druk op de knop de muziek dempen en stemmen versterken. Zo kun je gemakkelijk commandos van je trainer opvolgen zonder de hoofdtelefoon te verwijderen. In de Ambient Aware-modus hoor je achtergrondgeluiden voor extra bewustheid van de omgeving.

Het is ook eenvoudig om toegang te krijgen tot de voice assistent van je telefoon. Houd gewoon de knop ingedrukt om Google of Siri te vragen het volume te verhogen wanneer je in de stemming moet komen.

JBL Reflect Flow is verkrijgbaar in zwart en ijsblauw. De hoofdtelefoon wordt geleverd met ergonomische siliconen oordopjes en drie maten Freebit-versterkers voor de perfecte pasvorm in de binnenkant van het oor.

De JBL Reflect Flow is vanaf nu verkrijgbaar bij de grote retailers en via jbl.nl voor
€ 149,00.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?