Met nieuws van o.a.
partners

JBL PartyBox 710 en de JBL PartyBox 110!

Met de nieuwe JBL PartyBoxen kun je zorgeloos genieten dankzij de krachtige en verbeterde IPX4 spatwaterdichte ontwerpen, vernieuwe gebruikersinterface en connectiviteit, zodat je ieder feest in stijl kunt vieren.

JBL PartyBox 710

Het middelpunt van het feest, altijd en overal. De vijf verschillende lichtstanden, gecombineerd en gesynchroniseerd met 800 watt aan JBL Pro Sound zorgen voor het ultieme feest op wielen. Waan je in een club op Ibiza en zet je schrap voor de dikste beats tijdens een headline festivalset – waar je je ook bevindt, de lichtshows van de JBL PartyBox 710 maakt het onvergetelijk.

Drivers met een hoge gevoeligheid zorgen voor een krachtig geluid met een diepe, pompende bas en bezorgen jouw feest zo de ongeëvenaarde JBL Pro Sound.

Kleurenstroboscopen, -projectielichten en een RGB-figuur met 8 animaties zijn slechts een greep uit de vele verlichtingsopties. Het enige wat jij hoeft te doen om het feest te starten, is deze JBL PartyBox 710 aanzetten en met de PartyBox-app een oogverblindende lichtshow op maat creëren. Bedien de speaker gemakkelijk en voeg ook nog desgewenst DJ-geluidseffecten toe.

Het feest neem je makkelijk met je mee, dankzij robuuste wielen en handvat. Op het dak, het terras of het strand: de speaker is spatwaterdicht, dus plug overal in en de gezelligheid hoeft geen tijd te kennen.

De JBL PartyBox 710 is verkrijgbaar vanaf oktober 2021 via jbl.nl en de grote retailers voor €749

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?