Met nieuws van o.a.
partners

Huawei introduceert de HUAWEI Mateview GT 27-inch

HUAWEI Mateview GT 27-inch

HUAWEI kondigt het nieuwste lid van de HUAWEI GT familie aan, de HUAWEI MateView GT 27-inch. Die met een indrukwekkende 165Hz refresh rate en een fraai curve met 1500R klassering niet alleen de innovatieve geest van de Mate serie voortzet, maar ook het DNA van de GT familie bezit.

De HUAWEI MateView GT 27-inch is een gaming-monitor met een indrukwekkende 165Hz refresh rate en QHD resolutie, met een 27-inch ultra-curved scherm, een beeldverhouding van 16:9 en een schermresolutie van 2560 x 1440. Dankzij de kromming met 1500R  klassering kan het beeldscherm zich aanpassen aan populaire games en films om een meeslepende entertainment ervaring te bieden voor alle gebruikers.

Om de game-ervaring te verbeteren, wordt de HUAWEI MateView GT 27-inch geleverd met de welbekende Dark Field Control die gebruikers helpt verborgen vijanden te spotten tijdens het gamen door het contrast op het scherm aan te passen. Speciaal ontworpen voor First Person Shooter (FPS) games, beschikt de HUAWEI MateView GT 27-inch over de Crosshairs functie. Zelfs zonder een vizier, biedt de monitor een crosshair om gebruikers te helpen snel op de vijand te richten en nauwkeurig te vuren.

Uiterst levendige beelden

Dankzij het kleurengamma van de HUAWEI MateView GT 27-inch is de kleurweergave van bioscoopkwaliteit. De monitor is zorgvuldig gekalibreerd volgens de pro-grade principes en strenge normen van de GT-familie om een kleurnauwkeurigheid van ΔE<2 te bereiken, wat zorgt voor een nauwkeurige kleurweergave en levendige en authentieke beelden. Bovendien ondersteunt de HUAWEI MateView GT 27-inch een hoge helderheid van 350 nits, een contrastratio van 4000:1 en HDR 10 beeldverwerking4 met hoog dynamisch bereik om elk detail tot leven te brengen.

Daarnaast wordt de HUAWEI MateView GT 27-inch geleverd met een complete selectie poorten, waaronder een HDMI 2.0-poort, een DisplayPort 1.2 en een USB Type-C oplaadpoort. Verder heeft de monitor de TÜV Rheinland Low Blue Light-certificering gehaald en ondersteunt de DC Dimming-technologie5 om flikkeringen te elimineren. Gecombineerd helpt dit gebruikers vermoeidheid van de ogen te verminderen en biedt het een betere zorg voor hun ogen.

De HUAWEI MateView GT 27-inch is vanaf heden beschikbaar bij onder andere de Huawei Store, Coolblue & Alternate en heeft een adviesprijs van € 399,-

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?