Met nieuws van o.a.
partners

Harman Kardon introduceert innovatieve home-entertainment soundbar

Harman-kardon-Multibem-TM-700

De Harman Kardon Citation-serie pakt wederom uit met het stijlvolle ontwerp en indrukwekkende geluid van de nieuwste MultiBeamTM 700 soundbar. Met LCD-kleurendisplay en zeven luidsprekerdrivers komen films en series in jouw woonkamer tot leven. De unieke MultiBeamTM -technologie van Harman Kardon straalt geluid van de muren aan alle zijden van de kamer, waardoor elke hoek van je huis wordt gevuld met een rijk, ruimtelijk geluid, zonder dat er draden of andere luidsprekers nodig zijn.

De Citation-serie is bedoeld om gezien, gehoord en gevoeld te worden, en de MultiBeamTM 700 zet de elegante reeks van de serie voort. De subtiele vorm van de soundbar en de uitnodigende wollen buitenkant van de Deense textielproducent Kvadrat zijn een echte aanvulling op de schoonheid van de audio.

Ingebouwde Chromecast en Airplay 2 geven toegang tot honderden apps waarmee je audio kunt streamen. Bovendien is het eenvoudig om je favoriete muziek te streamen naar andere luidsprekers via het multiroom-audiosysteem om in meerdere kamers te kunnen luisteren.

De Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700 kan makkelijk worden bediend met de stembediening van Google Assistent. Zeg gewoon “Hey Google” gevolgd door het commando; het is nog nooit zo handig geweest om to-do-lijsten te organiseren, het volume te verhogen of slimme thuis apparaten te bedienen voor een gestroomlijnd leven.

Nog krachtiger geluid en genieten van de best mogelijke bas? Koppel de MultiBeamTM 700 met de Harman Kardon Citation Sub S, de nieuwe draadloze subwoofer die de ultieme thuisbioscoop ervaring compleet maakt.

De Harman Kardon Citation MultiBeamTM 700 is verkrijgbaar  voor €499, de optionele Citation Sub S voor €399.

Dit product is o.a. te koop bij:


OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?