Met nieuws van o.a.
partners

Hama ‘DR200BT’ digitale radio: loepzuivere sound, waar je ook bent

Hama DR200BT digitale radio

Klein, handig en draagbaar gecombineerd met een ruisvrije ontvangst dankzij de nieuwste DAB+-technologie: dat is de nieuwe ‘DR200BT’ digitale radio van Hama. Naast digitale radio-ontvangst met kristalhelder geluid heeft dit compacte model ook een uitstekende FM-radio en bluetoothfunctie ingebouwd.

Keuze tussen tientallen radiozenders, een loepzuivere sound en de mogelijkheid om eender welke legendarische afspeellijst te beluisteren: de compacte ‘DR200BT’ DAB-radio vinkt al deze criteria moeiteloos af met één druk op de knop.

Naast de DAB+ of FM-ontvangst, is de bluetoothfunctie ook heel praktisch. Via bluetooth kan de radio perfect gebruikt worden in combinatie met een mobiel apparaat, zoals een smartphone, tablet of laptop. Toch meer fan van de old school manier? Dan kan er ook verbinding gemaakt worden door een kabeltje in de AUX-ingang te pluggen.

Maar de meest nuttige functie van de ‘DR200BT’ is misschien wel de geïntegreerde oplaadbare batterij. De radio is binnen de drie uur volledig opgeladen via de krachtige USB-C-poort. Eenmaal opgeladen, gaat de radio zo’n acht uur mee.

Verder zijn er twee keuzeknoppen voor het opslaan en snel oproepen van favoriete zenders.

Het 2,4 inch kleurendisplay vereenvoudigt de bediening en de moderne look & feel geeft deze handige digitale radio de ultieme finishing touch.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?