Met nieuws van o.a.
partners

Echt hifigeluid direct van je Mac of PC

Echt hifigeluid direct van je Mac of PC is eindelijk mogelijk met het nieuwe actieve M5 speakersysteem van het in Londen gevestigde Cambridge Audio. Luisteren naar muziek die op de computer staat zou een tevredenstellende ervaring moeten zijn, eenvoudige toegang tot alle digitale bestanden, streaming apparatuur, internet radio, films en spelen.

De combinatie van voordelen die ontstaan is door toepassing van Cambridge Audio‘s in eigen huis ontwikkelde technologie en de in de loop der jaren opgedane expertise hebben ervoor gezorgd dat de twee satellietluidsprekers een verbazingwekkend rijker en gedetailleerder geluid kunnen produceren dan het formaat doet vermoeden.

De meegeleverde actieve subwoofer -die is voorzien van een afstandsbediening en uit zicht geplaatst kan worden- levert diep en indrukwekkend laag. Een ingebouwde digitale versterker levert moeiteloos ruimtevullend volume en de eenvoudig instelbare lagetonenregeling zorgt ervoor dat de Minx M5 set perfect op de luisterruimte aangepast kan worden.

Om de allerbeste resultaten uit digitale bestanden te krijgen is de Minx M5 voorzien van een USB ingang en een kwalitatief hoogwaardige DAC (Digitaal Analoog Omzetter), een combinatie die elke geluidskaart ver zal overtreffen in kwaliteit.

Een ‘‘desktop control hub‘‘ wordt meegeleverd om vermogen en volume te regelen. Deze is voorzien van een Aux ingang om evt. draagbare apparatuur op aan te sluiten. Ook is een hoofdtelefoonaansluiting aanwezig om ‘‘privé‘‘ te kunnen luisteren. De Minx M5 wordt compleet geleverd met tafelstandaards en alle kabels die benodigd zijn.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?