Met nieuws van o.a.
partners

De gaming-headset CAGE ONE van Teufel: next level sound

CAGE ONE Teufel

Bij de nieuwe gaming-headset CAGE ONE van Teufel ligt de focus op de essentie: pakkend en omhullend geluid, glasheldere gesprekskwaliteit en optimaal draagcomfort. De headset is verkrijgbaar in twee kleurvarianten en brengt zowel games als videovergaderingen in het thuiskantoor naar een hoger plan.

Duik in een wereld van geluid Games voeren ons mee naar nieuwe werelden waarin we volledig opgaan. Niemand zal ontkennen dat de graphics een belangrijke bijdrage leveren aan deze meeslepende ervaring. Het geluid krijgt vaak veel minder aandacht, en toch is het zo veel meer dan een akoestische achtergrond voor de spectaculaire beelden. Wie op geluid beknibbelt, mist het meest. Dat is heel anders met de CAGE ONE. Deze headset zorgt met fullrange lineaire drivers van 40 mm voor een heldere en gedetailleerde geluidsweergave en een volle bas zonder vervorming.

Laat je stem horen
Tijdens videovergaderingen gaat het er meestal beschaafder aan toe dan bij voicechats tijdens games. Maar voor beide scenario’s geldt hetzelfde: effectieve teamcommunicatie is alleen mogelijk als iedereen goed verstaanbaar is. De directionele HD-microfoon vangt spraak duidelijk op en biedt passieve demping van het achtergrondgeluid. Zo comfortabel dat je hem het liefst ophoudt . Grote zachte oorkussens bieden ook brillendragers een comfortabel draaggevoel en desondanks een stevige grip. Het ademende materiaal van de oorkussens voorkomt de beruchte zweetoren die zich tijdens epische online gamesessies voordoen. De sterke passieve demping van de oorkussens reduceert het omgevingsgeluid zelfs in lawaaiige omgevingen tot een fluistering, zodat gamers zich volledig op het spel kunnen concentreren.

Prijs en beschikbaarheid 
De gaming-headset CAGE ONE is verkrijgbaar via www.teufelaudio.nl in de kleuren Night Black en Light Grey voor een prijs van 79,99 euro. De headset wordt geleverd met een afneembare microfoonarm en een 160 cm lange adapterkabel voor aansluiting op tower-pc’s.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?