Met nieuws van o.a.
partners

Bang & Olufsen onthult prachtige 88-inch Beovision Harmony TV

Beovision-Harmony-TV

Bang & Olufsen legt de lat hoger voor luxueuze bioscoopbelevingen met de lancering van de Beovision Harmony 88-inch TV – Bang & Olufsen’s meest luxueuze en meeslepende TV ervaring die niet alleen beschikt over s ’werelds eerste 88-inch 8K OLED TV, maar ook over het grootste OLED scherm dat ooit geproduceerd is door LG Electronics.

“Vandaag brengen we het beste vakmanschap en de meest geavanceerde schermtechnologie samen. Onze klanten laten ons weten dat zij het ultieme wensen in meeslepende bioscoopervaringen met een design dat iets toevoegt aan het interieur in plaats van het te verstoren. Dit is precies wat we op de markt brengen met onze nieuwe twee meter brede Beovision Harmony die geleverd wordt met het beste Bang & Olufsen Signature Sound en s ’werelds eerste 88-inch 8K OLED TV” zegt Christoffer Østergaard Poulsen de Vice President Product Management van Bang & Olufsen

DE ULTIEME ERVARING VOOR FILM EN SPORT

De twee meter brede Beovision Harmony TV is uitgerust met een 2020 OLED 8K display van LG Electronics, geoptimaliseerd voor Bang & Olufsen, om zo de volledige Bang & Olufsen bioscoopervaring mogelijk te maken. Met een resolutie van 8K, biedt hij vier keer meer detail dan 4K TV en 16 keer meer dan HD TV. De Beovision Harmony TV is ontworpen om prachtige beeldkwaliteit, verbeterde prestaties en functies op basis van artificiële intelligentie te bieden, die film en sport tot leven brengen als nooit tevoren.

In de kern van deze TV zitten verschillende geavanceerde centrale technologieën, zoals de nieuwe α (Alpha) 9 Gen 3 AI Processor. Deze geavanceerde processor gebruikt een verbeterd verwerkingsvermogen en artificiële intelligentie “deep learning” algoritmes om de beeldkwaliteit te verbeteren en biedt tal van gespecialiseerde functies voor verschillende soorten content.

Wat geluid betreft is de TV, naast het geïntegreerde three-channel geluidssysteem en de ingebouwde dual subwoofer, ook compatibel met Bang & Olufsen’s luidspreker-programma wat toelaat om tot acht draadloze Beolab luidsprekers te connecteren voor het perfecte 7.1 surround sound. Alle bronnen kunnen gecontroleerd worden met de Beoremote One, een afstandsbediening vervaardigd uit één enkel stuk geperst aluminium om de luxe-ervaring nog te verhogen.

EXCLUSIEVE AFWERKING EN OPLOSSINGEN OP MAAT

Bovenop de bestaande luidsprekercover die bestaat uit eikenhout en natuurlijk aluminium zijn er recent nog twee opties toegevoegd aan de Beovision Harmony. Warm brass tone aluminium werd gecombineerd met smoked oak en bronze tone aluminium met walnoot.

Deze nieuwe afwerkingen komen overeen met de Beolab 50 en de Beolab 90 kleuropties, waardoor er een mooi visueel geheel gecreëerd wordt wanneer ze samen gebruikt worden in een complete home cinema ervaring. Tenslotte kan de afwerking van de Beovision Harmony, Beolab 50 en Beolab 90 volledig aangepast worden en is het dus beschikbaar voor de klanten die iets zeer uniek willen bezitten.

PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

De Beovision Harmony inclusief LG 8K 88-inch OLED ZX TV geöptimaliseerd voor Bang & Olufsen zal beschikbaar zijn vanaf een richtprijs van EUR 46,500 EUR en zal beschikbaar zijn in  Bang & Olufsen verkooppunten vanaf eind juni 2020.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?