Met nieuws van o.a.
partners

Bang & Olufsen introduceert Beoplay HX

Beoplay HX

Bang & Olufsen kondigt vandaag de lancering van Beoplay HX aan, een krachtige en authentieke geluidservaring met digitale ANC, tot 35 uur speeltijd en verhoogd comfort, die de expertise van Bang & Olufsen op het gebied van geluid, design en vakmanschap illustreert.

“Ons doel om de beste audioproducten te creëren brengt ons vandaag bij Beoplay HX die een meeslepende en nauwkeurige geluidservaring biedt, evenals ultiem draagcomfort en een verfijnde user interface om te voldoen aan de gewoontes, waarden en behoeftes van onze klanten. Of je nu vanuit huis werkt, reist voor zaken of plezier, je ontsnapt aan het lawaai van het alledaagse leven en revolutioneert je luisterervaring met onze nieuwe hoofdtelefoons”, zegt Bang & Olufsen SVP van de Product Management afdeling Christoffer Poulsen.

UITMUNTEND GELUID
Beoplay HX biedt een krachtige luisterervaring door de twee op maat ontworpen 40mm luidsprekerdrivers met neodymium magneten en baspoorten die zorgen voor optimale basprestaties. Vier speciale microfoons creëren een indrukwekkende gesprekskwaliteit door gebruik te maken van geavanceerde beamforming-technologie, terwijl de batterijoptimalisatie tot 35 uur speeltijd garandeert – wat gelijk staat aan vijf werkdagen luisterervaring zonder de batterij op te laden.

Bang & Olufsen’s kenmerkende geluid wordt verder verbeterd door de spraakweergave en de luisterervaring nog verfijnder en meeslepender te  maken dankzij de introductie van de volgende generatie Digital Adaptive Active Noise Cancellation-technologie die ongewenste ruis annuleert zonder in te boeten op de geluidskwaliteit. Ontsnap aan het alledaagse met het omhullende geluid van Beoplay HX dat de luisteraar het gevoel geeft dat hij op een concert is met de muziek op vol volume. Via de speciale app van Bang & Olufsen kunnen gebruikers eenvoudig geluidsprofielen en de ANC-voorinstellingen wijzigen, terwijl ze ook rechtstreeks toegang hebben tot de meest essentiële functies op de verfijnde interface van de hoofdtelefoon.

HET ULTIEME COMFORT
Comfort is essentieel bij het dragen hoofdtelefoons en Beoplay HX is ontworpen met welzijn in gedachten. Een lichtgewicht en ontworpen om lang mee te gaan, het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat de hoofdtelefoon de hele dag in comfort kan worden gedragen voor een brede variatie aan hoofdmaten. Dit komt door de vernieuwde hoofdband die een centrale-opvangzone heeft voor langdurige slijtage.

De oorkussens zijn gemaakt van authentieke materialen zoals zachte lamsvacht, het binnenmateriaal bestaat uit traagschuim dat zich aanpast aan de vorm en rondingen van het oor voor ultiem comfort. De bovenste hoofdband is gemaakt van rundsleder met een gladde korrel, terwijl de onderste hoofdband bedekt is met een gebreide stof. Beoplay HX bevat een stoffen hoesje die de hoofdtelefoon en de bijbehorende accessoires beschermt terwijl u onderweg bent.

VERBETERDE TECHNOLOGIE
Om de hoofdtelefoon verder te verbeteren, is Beoplay HX gemaakt om tot 35 uur speeltijd kan bereiken, waardoor het een van de opvallendste opties op de markt is. Het biedt snelle, sterke en stabiele verbinding via Bluetooth 5.1, Microsoft Swift Pair, Google Fast Pair en Made for iPhone (MFi). Het product opstellingsproces is handig op zowel Android- als Apple-apparaten, wat leidt tot een betere en meer wrijvingsloze interactie.

VERBETERD VAKMANSCHAP
Bang & Olufsen staat bekend om verfijnd Scandinavisch design en vakmanschap en heeft de beste materialen voor Beoplay HX gebruikt om de meest luxueuze koptelefoon te maken, met zacht leer en gepolijst aluminium voor esthetiek, evenals hun vermogen om de comfort, akoestiek en duurzaamheid te verbeteren. De armschuifjes zijn gemaakt van geanodiseerd, parel-gestraald en gerecycleerd aluminium met een licht geborsteld detail. De schijf is gemaakt van aluminium met een diamantspinafwerking die is genesteld in een polymeer geschilderde gerecyclede plastic structuur, waardoor contrast ontstaat tussen de afwisselend gladde en matte sensaties.

Bekijk de beste deals voor Bang & Olufsen producten:

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?