Met nieuws van o.a.
partners

Welkom kleine wereldburger

V-tech baby

Piepkleine wereldburgers verdienen een zachte landing. VTech maakt dit mogelijk en de eerste kennismaking met speelgoed onvergetelijk, met de nieuwe babylijn. Een serie Dierenvriendjes die niet alleen zacht van structuur, maar ook van kleur zijn. Een lief cadeau voor kleintjes, een perfecte match voor de babykamer en het interieur.

Het 2 in 1 Knuffelhertje en Bedtijd Vosje zijn van zacht pluche en helpen kleintjes (vanaf 0 maanden) de slaap te vinden. Geen slaap? Dan zijn er melodietjes en gezongen liedjes, maar ook zacht knipperende lichtjes.

Dierenvriendjes Rammelaar Vos en Rammelaar Leeuw passen precies in het piepkleine babyknuistje (vanaf 3 maanden). Knisperen, rammelen en kraken. Vervaardigd uit veilige materialen van uiteenlopende texturen stimuleren ze tastzin: hier begint de grote ontdekkingsreis van voelen!

Het Draai & Wiebel Rupsje en Toeter & Draai Stuurtje voor kleintjes (vanaf 6 maanden) beloven vrolijke liedjes, lichtjes en beweging. Maar waar ze vooral goed in zijn, is prikkelen van fantasie en beweging. Een prima vertrekpunt, voor de grote ontdekkingsreis die de kleine wereldburger wacht.

Advies verkoopprijs: VTech 2 in 1 Knuffelhertje en Bedtijd Vosje € 17,95 per stuk, Dierenvriendjes Rammelaar Vos en Leeuw € 8,95 per stuk, Draai & Wiebel Rupsje € 12,95 en Toeter & Draai Stuurtje € 14,95.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?