Met nieuws van o.a.
partners

Sophie de giraf introduceert babykledinglijn

kleine-giraf-babykleding

Hoewel Sophie de giraf wereldwijd vooral bekend is als natuurrubber babybijtspeeltje, introduceert het populaire girafje nu ook haar eigen kledinglijn voor de allerkleinsten. Van fijn gebreide truitjes en heerlijk zachte boxpakjes tot bijpassende slofjes en mutsjes. Zo is je kindje voortaan heerlijk comfortabel gekleed, geheel in de stijl van z’n favoriete vriendje!

De door Trois Kilos Sept vervaardigde kledinglijn heeft de hoogwaardige kwaliteit die je van Sophie de giraf mag verwachten. En omdat iedere ouder weet dat het soms niet meevalt om een baby te verkleden, is alle kleding voorzien van handige knoopjes en sluitingen op strategische plaatsen zodat je deze makkelijk aan- en uit- kunt doen bij je kindje. Alle items zijn verkrijgbaar in wit, poederroze of babyblauw en voorzien van een stijlvol girafmotiefje.

Kraamcadeau
Uiteraard is de Sophie de giraf babykleding niet alleen leuk om zelf voor je kindje te kopen, maar ook zeer geschikt als kraamcadeau. Daarom is er een speciale newborn set verkrijgbaar, met daarin een heerlijk zacht velours boxpakje, een handige overslagromper en een bijpassend mutsje, verpakt in een mooie giftbox.

Dit product is o.a. te koop bij:


OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?