Met nieuws van o.a.
partners

Ontdekken op twee verschillende manieren

Vtech klik en klaar

Zolang de wereld een beetje op slot zit, komen creatieve alternatieven des te meer tot hun recht. De nieuwe voorjaarsproducten door VTech gemaakt, spelen in op ontdek & leer. Thuis, op de achterbank of tijdens een logeerpartijtje bereiden kleintjes van 1 tot 5 jaar, zich spelenderwijs voor op al het moois waarmee ze straks mogen kennismaken.

Met Mijn Eerste 100 woordjes Leuke Plekken ontdekken ze de bakkerij, school, het restaurant en zelfs een museum. Interactief en speels, waardoor het nóg leuker wordt straks live te gaan. Met een druk op de ster-toets activeer je de vrolijke liedjes en de slimme taalswitch (Ned/Eng) is speciaal voor kleintjes die tweetalig worden opgevoed.

Ook nieuw en voor toekomstige stoere rangers is de Klik & Klaar Camera waarmee ze zelf foto’s van dieren ‘maken’ en daar spelenderwijs, met de bijgeleverde fotokaarten, van alles over leren. Met een draai aan de lens leren ze eveneens tegenstellingen, zoals het verschil tussen dag en nacht. Uitdaging en plezier verpakt in een stoere camera die ook nog eens spelletjes en liedjes deelt. Klik & Klaar!

Advies verkoopprijs: VTech Mijn Eerste 100 Woordjes Leuke Plekken € 24,95 en de Klik & Klaar Camera € 19,95.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?