Met nieuws van o.a.
partners

Kleine vriendjes, grote verhalen, eindeloos plezier

VTech-ZoomiZooz

Psssst… jouw kleintje heeft er nog geen notie van, maar we willen ’t jou niet onthouden: er breekt een nieuwe rage aan! ZoomiZooz veroveren binnenkort de wereld van 1 tot 5-jarigen. De guitige tuimeldiertjes worden wannahaves, collectors’ items met stip. Ze zijn klein, handzaam, karakteristiek en compatibel met alle ZoomiZooz speelsets die eveneens verschijnen.

VTech is vol vertrouwen. De producent van educatief speelgoed voor elke fase in een kinderleven weet inmiddels welke introducties kansrijk zijn. Zonder op de muziek vooruit te lopen geeft ZoomiZooz vertrouwen. Het Klim & Verken Boomhuis uit de ZoomiZooz-serie is zelfs de winnaar Speelgoed van het Jaar 2019 in Nederland.

Om de verhalen in het koppie van je kleintje ruimte te geven, komt VTech meteen met 24 karakters, een complete familie! Stuk voor stuk tuimelaars, draaikonten voor een klein prijsje. Ze worden overigens ook, nog voordeliger zelfs, in setjes van drie of zes verkocht. Zo staat helemaal niets het spannende rollenspel in de weg, het avontuur kan meteen beginnen.

Advies verkoopprijs: VTech ZoomiZooz € 2,95 per stuk, ZoomiZooz 3 pack € 7,95 , ZoomiZooz 6 pack € 13,95. Klim & Verken Boomhuis € 49,95.

Dit product is o.a. te koop bij:


OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?