Met nieuws van o.a.
partners

Introductie van frisse, nieuwe kleuren van Thule Chariot

nieuwe kleuren van Thule Chariot

Thule’s toonaangevende multisport-kinderwagens collectie is nu beschikbaar in nieuwe spannende kleuren. De geüpdate kleuren brengen energie en flair in de Thule Chariot lijn met een nieuw palet van tinten die zowel in het buitenleven passen als in de stad.
We vinden inspiratie in het buitenleven en gebruiken kleuren die in alle seizoenen goed werken. Dit jaar gebruiken we trendy optimistische kleuren zoals Spectra Yellow en Alaska Blue in ons palet“, zegt Ellen Frisch, Designer bij Thule.

Vier activiteiten. Vier seizoenen. Eén kinderwagen.

Thule Chariot Cross is beschikbaar in de kleuren Alaska en Majolica Blue terwijl Thule Chariot Lite aangeboden wordt in een subtiel maar verfijnd Agave kleur. Check Thule Chariot Sport voor een verbijsterend Spectra Yellow en Thule Chariot Cab voor een rustig Cypress Green!

Flexibiliteit vanaf de eerste dag

Met de Thule multisport trailers, kan je samen met je kinderen je passies delen, ongeacht het seizoen of waar je ook heen wil gaan.

Thule Chariot collectie is ideaal voor actieve gezinnen die het gehele jaar door een veelzijdige, stoere maar stijlvolle kinderwagen willen voor avonturen. Gemaakt om mee te wandelen, te fietsen, te rennen of om te langlaufen. Deze multisport karren zijn beschikbaar voor één kind of 2 kinderen en kunnen vanaf de geboorte worden gebruikt met de beschikbare accessoires.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?