Met nieuws van o.a.
partners

Educatieve online spelletjes voor in het klaslokaal

educatieve spellen

Ben je op zoek naar leuke educatieve spelletjes die je leerlingen tussen de 6 en 12 jaar online kunnen spelen? Dan zit je in 2022 bij SmartGamesLive helemaal goed.  Een online omgeving waar leerlingen op een veilige manier spelend leren. En van 1 januari tot en met het einde van het schooljaar 2022* is de dienst tijdelijk helemaal gratis voor leerkrachten.

Start Smart in 2022
SmartGamesLive biedt spelletjes die de hersenen trainen. Door het spelen van de online games, oefenen kinderen hun probleemoplossend vermogen, hun visuele perceptie en logisch nadenken. Ieder spel is opgedeeld in verschillende moeilijkheidsniveaus, zodat ieder kind op zijn of haar eigen tempo zich kan ontwikkelen.

Met een eigen klasaccount kan je gemakkelijk je leerlingen, tot maximaal 35, toevoegen aan je account, zonder dat zij hier een eigen e-mailadres voor nodig hebben. Je hoeft alleen je account te activeren en je leerlingen toe te voegen aan je online klaslokaal. Daarna ben je klaar om te spelen!

Alle online spelletjes zijn gebaseerd op de bekende en prijswinnende SmartGames spellen. De website is kindvriendelijk, veilig en zonder advertenties en gewelddadige spellen. De dienst heeft geen verborgen kosten door bijvoorbeeld in-game aankopen.

Probeer het nu gratis
Van 1 januari t/m 31 juli 2022 is de dienst van SmartGamesLive tijdelijk gratis voor leerkrachten. Het perfecte moment om het in de klas te proberen. Na deze periode kost de dienst €20,- per 6 maanden, met een klasaccount tot maximaal 35 leerlingen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?