Met nieuws van o.a.
partners

Draagzak in ademende Peak Mesh-stof!

haven draagzak

Je kindje dragen bij warme temperaturen? De Haven draagzak is er nu ook in luchtdoorlatende stof!
Recent al kwamen de i-Size autostoelen van BeSafe in de luchtdoorlatende stof 3D Peak Mesh. Nu is ook hun ergonomische draagzak, Haven, in Peak Mesh beschikbaar! Ideaal om je kindje te dragen bij warmere temperaturen!

3D Peak Mesh: tot wel 4 x beter luchtdoorlatend
3D Peak Mesh stof heeft een open gelaagde structuur waardoor er luchtlaagjes ontstaan. Dit zorgt voor een goede warmte- en vochtafdrijving, waardoor je kindje minder snel last krijgt van een warm ruggetje. De stof geeft meer comfort voor jezelf en je baby bij warmere temperaturen. Ook de kleur van de Peak Mesh reeks, namelijk lichtgrijs, is een weldoordachte keuze om de draagzak zo koel mogelijk te houden. Perfect dus voor een zomerse uitstap met je kindje!

De ergonomische Haven draagzak
Een goede draagzak is comfortabel (voor je kind en jezelf), veilig, eenvoudig in gebruik en gaat lang mee (tot 15 kg). De Haven draagzak omvat al deze aspecten. Hij is daarnaast niet enkel ergonomisch voor het kind, maar ook voor de drager. Hij past zich volledig aan het kind aan waardoor je baby vanaf één maand maximaal ondersteund wordt op de buik of de rug. De Flex-Shape Buckle zorgt ervoor dat de draagzak extra veilig is en dat je makkelijk van drager kan wisselen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?