Met nieuws van o.a.
partners

Difrax lanceert de 360 graden beker

360 graden beker

Spelenderwijs leren drinken

Naast de bekende tuitbeker, rietjes beker en oefenbeker heeft Difrax nu ook een 360 graden beker in haar assortiment. Een 360 graden beker is een beker, die zoals de naam al zegt, 360 graden rondom te gebruiken is. Het maakt dus niet uit waar het kindje aan de rand gaat drinken.

Makkelijk en goed begin

Een 360 graden beker laat alleen drinken door wanneer het kind aan de rand zuigt. De 360 graden beker is een mooie tussenstap voor het leren drinken uit een open beker. Het drinken aan de rand van een beker ondersteunt een normale spierontwikkeling in kindermondjes. Ontwikkeld in samenwerking met logopedisten.

Eigenschappen van de beker

  • De beker heeft een iconische vorm. Dit betekent dat de beker van smal naar breed loopt in de binnenkant. Hierdoor stroomt de vloeistof altijd naar de rand en hoeft het kind niet het hoofdje naar achteren te houden tijdens het drinken. Drinken zonder nekbelasting!
  • Volledig uit elkaar te halen voor optimale reiniging.
  • Bevat een dekseltje tegen viezigheid wanneer de beker niet gebruikt wordt. Ideaal voor vervoer!
  • 9+ maanden, zonder handvatten. Door het slanke ergonomische model goed vast te houden voor kleine handjes. Tip: Wanneer de Difrax tuitbeker gebruikt wordt, dan is het handvat van de tuitbeker ook op de 360 graden beker te plaatsen. Hierdoor kan wanneer gewenst een kind jonger dan 9+mnd de beker nog makkelijker vasthouden.

Verkrijgbaarheid

De 360 graden beker is verkrijgbaar via difrax.com en bij babyspeciaalzaken. Te bestellen in twee trendy kleuren: brick en evening.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?