Met nieuws van o.a.
partners

De compacte en comfortabele wandelwagen voor eenvoud in de stad

Thule shine

Van pasgeborene tot peuter, met de nieuwe Thule Shine kinderwagen kunnen ouders vanaf de eerste dag in alle comfort door de drukke stad met hun kind. Het lichtgewicht, compacte en gemakkelijk te hanteren ontwerp van de kinderwagen is perfect om door de stad te navigeren en blinkt tevens uit met zijn premium functies.

De Thule Shine heeft een gevoerde en omkeerbare verstelbare zitting, een grote geventileerde uitschuifbare kap, en een ingebouwd verstelbaar beensteun om veilig en comfortabel te cruisen.

Thule Shine zal verkrijgbaar zijn vanaf februari 2022.

Laat u niet afremmen door de drukte van de stad

Dankzij het compacte ontwerp van de Thule Shine kunnen ouders soepel manoeuvreren in elke ruimte, of ze nu op weg zijn naar een stadspark of door een overvol metroperron moeten sturen. De wandelwagen biedt maximaal comfort en gemak voor ouders en kan met slechts één hand worden geduwd. In een paar seconden vouw je de Thule Shine op om in een taxi te springen of een koffietentje in te duiken.

Neem alles met je mee

De draagmand die tot 10 kg aan kan, zorgt ervoor dat je tijdens je dagje uit niets van je spullen moet thuis laten en biedt flexibiliteit als je op weg naar huis nog wat boodschappen moet doen. Als je klaar bent met je dagelijkse avonturen, berg je de Thule Shine efficiënt op met zijn zelfstaande ontwerp die erg weinig ruimte inneemt.

Accessoires vanaf de geboorte

De veelzijdige accessoires van de Thule Shine laten de kinderwagen meegroeien met je kind. Met een verscheidenheid aan veilige, comfortabele en gemakkelijk te gebruiken extra’s kan je de stad verkennen samen met je baby vanaf de geboorte.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?