Met nieuws van o.a.
partners

Baby eet sushi!

daily baby sushi

Daily Baby lanceert een nieuwe smaak babyvoeding: heerlijke SUSHI. En dan nog wel in een vegan variëteit omdat dat past in haar filosofie.

Waren haar smaken tot nog toe alleen gericht op groente- en fruitcombinaties, nu is met de komst van Sushi ook een veel volwassener smaakpalet aangeboord. Met de hartige sushi en daardoor de vijfde smaak umami, de vijfde basissmaak naast zoet, zuur, zout en bitter en wordt al eeuwenlang gebruikt als natuurlijke smaakversterker in de Aziatische keuken. Inmiddels ook internationaal bekend en vaak vergeleken met een hartige smaak doet umami je verlangen naar meer. En meer komt er. Daily Baby zit vol met plannen voor meer bijzondere smaken die in de loop van het jaar te koop zullen worden.

Daily Baby is een puur Hollands merk dat eind vorig jaar op de markt kwam. Zij sprong in het gat in baby foodlandschap namelijk verse, biologische vegetarische en vegan babymaaltijden. Waar andere merken potjes en zakjes produceren die jarenlang houdbaar zijn, heeft zij met haar echt verse product een duidelijke noviteit in handen. De ingrediënten worden ingekocht op de Nederlandse markt zodat de boeren een eerlijke prijs krijgen.

Nergens ter wereld is ooit eerder babyvoeding gepresenteerd met een dergelijke unieke smaak. Ook hier zijn ze weer de eerste!

Daily Baby is als nieuwkomer ook tegelijk award winner. Zo heeft zij in januari de Rising Star Award gewonnen, spin off van Gezonde Innovatie Award. Dit is een nieuwe prijs toegekend aan de beste, duurzaamste en meest innovatieve nieuwe producten waarbij zij als winnaar uit de bus is gekomen. Met haar verse en biologische babyhapjes is zij een echte winnaar met  babyhapjes die biologisch zijn, zonder toevoegingen en door de speciale hpp behandeling 21 dagen houdbaar zijn gemaakt. Daily Baby  wordt in een eco vriendellijk ‘take-away’ en ‘ready to-eat’ hapjes geleverd in een bakje, waarin ze koud of warm gegeten worden.

Tijd voor verandering!

Nu mama’s en papa’s hun sushi thuis laten bezorgen, hoeft baby niet langer achtergesteld te worden: die verdient ook zo’n lekkernij en deze nieuwe smaak kan eenvoudig via de eigen website besteld worden of mee bezorgd met de boodschappen bij Picnic. Borreltijd wordt sushi-tijd voor het héle gezin. Het wachten is nu alleen nog op een alcoholvrij babydrankje dat hier prima bij past!

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?