Met nieuws van o.a.
partners

Binny: verpakkingen in de juiste afvalbak!

binny-app

We gooien per persoon gemiddeld 7 verpakkingen per dag weg, 2.500 verpakkingen per jaar! Veel van die verpakkingen eindigen in de verkeerde afvalbak en dat is hartstikke zonde! Want als het wél in de juiste afvalbak terechtkomt, kunnen we de verpakking recyclen, hergebruiken of er nieuwe grondstoffen van maken. Daarom willen wij er voor zorgen dat alle gebruikte verpakkingen in de juiste afvalbak terechtkomen!

We willen ons afval goed scheiden, maar het is niet altijd eenvoudig om de juiste afvalbak te kiezen. In welke bak een verpakking hoort staat niet, of heel onduidelijk, of gewoon verkeerd op de verpakking. En gemeenten hanteren ook nog eens een verschillend afvalbeleid. Toegegeven; de juiste afvalbak kiezen kan wel eens lastig zijn!

Vind jij het belangrijk om verantwoord met afval om te gaan en kan je daar wel hulp bij gebruiken? Om jou te helpen heeft Binny een handige app gemaakt waarmee afval scheiden ineens heel makkelijk wordt. Scan de streepjescode en je weet gelijk in welke bak jouw afval hoort. Handig toch?

De Binny app helpt jou de juiste afvalbak te kiezen, maar jij kan ook helpen! Staat de gescande verpakking nog niet in de app? Geef ons dan even aan in welke afvalbak jij denkt dat hij hoort en wij voegen hem snel toe.

Download de Binny app gratis voor Iphone of Android.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?