Met nieuws van o.a.
partners

Nieuwe Feelerz app laat zien welke organisaties corona proof zijn

feelers

Het coronavirus heeft enorme impact. Om de economische gevolgen in te perken moet onze samenleving snel weer op gang komen. De economie kan echter alleen duurzaam groeien als we voor elkaars veiligheid zorgen. De nieuwe gratis Feelerz app helpt hierbij. Deze app vertelt precies welke maatregelen restaurants, musea, hotels en winkels hebben getroffen tegen de verspreiding van het coronavirus en laat bezoekers feedback geven. Zo draagt iedereen bij aan een veilige en duurzame groei van de economie.

Het is de bedoeling dat bezoekers en bedrijven met Feelerz samen werken aan een veiligere maatschappij. Bedrijven kunnen door het doorlopen van een vragenlijst aan bezoekers laten zien wat zij hebben gedaan om aan de corona maatregelen te voldoen, en op hun beurt kunnen de bezoekers via de app feedback geven. Zo kunnen mensen een afweging maken om een bepaalde locatie wel of niet te bezoeken.

Aanbod corona proof organisaties

Feelerz heeft reeds meer dan 1 miljoen organisaties in een aantal geselecteerde landen in de app opgenomen. Zo is iedereen thuis of op reis goed geïnformeerd. “Het aanbod groeit. Enerzijds door de reviews die bezoekers opstellen over organisaties en anderzijds voegen we dagelijks zelf ook nieuwe organisaties toe,” aldus CEO dr. Tim Willems van Feelerz. Willems vervolgt: “Daarbij is het natuurlijk van groot belang dat bezoekers hun feedback geven. Zij kunnen ook eenvoudig zelf nieuwe organisaties toevoegen en hun feedback geven. Zo werken we samen aan het voorkomen van een nieuwe lock-down en meer veiligheid voor iedereen.”

Veilige keuzes maken

Onderzoek laat zien dat mensen meer dan ooit bereid zijn om samen te werken aan een veilige en duurzame economie. Feelerz is gestart om die samenwerking te ondersteunen en om mensen veilige keuzes te laten maken. Willems: “Samen zorgen we voor een veilige omgeving om zo de verspreiding van het coronavirus te beperken. We zijn ons allemaal bewust van onze verantwoordelijkheid. En de app met informatie over corona proof organisaties helpt daarbij.”

Download via deze links de nieuwe Feelerz app:

Android: Feelerz App

IOS: Feelerz App

Web: www.feelerz.com

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?