Met nieuws van o.a.
partners

Domino’s komt met datingapp op basis van pizzavoorkeur

Domino-dating-app

Pizza Four Cheese of Pizza Hot & Spicy? Medium of Italian, bezorgen of afhalen? Iedereen heeft zijn eigen voorkeur en gewoonten wanneer het aankomt op pizza. Domino’s komt met een app die pizzalovers matcht op basis van hun gezamenlijke pizzavoorkeur(en). In de app krijgen gebruikers pizza-gerelateerde vragen die op een luchtige manier iets zeggen over iemands persoonlijkheid.  ‘Hoe zoet ben jij?’ ‘Mag ananas op een pizza?’ De datingapp is te downloaden in de verschillende app stores. Naast online flirten, organiseert Domino’s in de maand november en december verschillende date nights door heel het land.

Van online pizza flirt, naar real life pizza date
De liefde van de man gaat door de maag. En laten we eerlijk zijn, dit geldt voor de vrouw net zo goed. Datingapps zijn allang niet meer voor singles die op zoek zijn naar de ware liefde. Anno 2018 zijn er datingapps die matchen op basis van afstand, opleidingsniveau of uiterlijk. Marianne Kemps van Domino’s vertelt: “De liefde voor pizza en matchen op basis van specifieke kenmerken bracht ons op een idee: wat als we deze twee samenbrengen in een datingapp? Want wat is er nou leuker dan het vinden van jouw pizzasoulmate en om na een online pizzaflirt, samen jullie favoriete pizza te delen?”

Alle ingrediënten voor een leuke match
Wanneer de app is gedownload, krijgen gebruikers een aantal vragen voorgeschoteld. Zoals ‘Pizza eten met mes en vork?’ of ‘Olijven op een pizza, ja of nee?’. Op basis hiervan ontstaat er een persoonlijk pizzaprofiel. Vervolgens gaat de app op zoek naar de perfecte pizzasoulmate. Is er een pizzamatch? Dan kan het chatten beginnen. In de app is bovendien de ‘cheesy pick-up line’ feature ingebouwd. Marianne Kemps vervolgt: “De cheesy pick-up lines zijn niet alleen leuk om een gesprek mee te starten. Ook wanneer je vastloopt tijdens het chatten, kun je het gesprek op gang krijgen met een van deze oneliners. Maar het ‘echte’ werk begint natuurlijk op het moment dat je elkaar ontmoet.” In de maanden november en december organiseert Domino’s dan ook bij verschillende vestigingen date nights. Op www.dominos.nl/dominos-dating is te vinden wanneer de date nights worden gehouden.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?