Met nieuws van o.a.
partners

DeWinkelApp.nl voor veilig en efficiënt boodschappen doen

winkelapp

DeWinkelApp.nl is nieuw, overzichtelijk en van een jaloersmakende eenvoud. De Haagse ondernemers spelen in op de groeiende behoefte om boodschappen te doen op een efficiënte, snelle en veilige manier. Zeker in deze tijd wil niemand wil meer in de rij staan in een (volle) winkel. En met DeWinkelApp.nl is dat ook niet meer nodig. Je stuurt je boodschappenlijst via de app naar je lokale winkel (de bakker, slager en groenteboer en ook de kaaswinkel en bloemenman), je krijgt een nummer en een tijd dat de boodschappen klaar staan en je betaalt.

De communicatie met de bij DeWinkelApp.nl aangesloten winkeliers verloopt via de chatbox, je zet de gewenste levensmiddelen erin of spreekt je lijstje in. Voor sommige winkeliers kun je de lijst invullen die zij in de app hebben gezet. Betalen kan direct met een Tikkie of bij de afhaalbalie met pin. De winkelier heeft een bestelnummer doorgegeven en de tijd waarop de tas met boodschappen klaar staat. Even je mobiel met bestelnummer tonen en je bestelling kan mee.

Voor de klant is DeWinkelApp.nl gratis, de aangesloten lokale winkeliers voldoen abonnementskosten. DeWinkelApp.nl wordt ook gebruikt in de horeca, bijvoorbeeld door mensen die een terrasje pikken. Vanaf je tafeltje bestel je je cappuccino, gemberthee, bitterbal of biertje. De medewerker van bijvoorbeeld de strandtent neemt de bestelling van een afstand op, geeft een nummer en brengt het in de richting van je tafel. Het aantal loopbewegingen op het terras nemen aanzienlijk af waardoor zowel de veiligheid als de efficiëntie gediend zijn.

Meer informatie: www.dewinkelapp.nl

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?