Met nieuws van o.a.
partners

Burger King® Moedigt Asociaal gedrag aan

Burger king

Als eerste QSR-keten in Nederland introduceert Burger King® een app waarmee je als gast zelf kunt bestellen. Met de app kies je het restaurant van jouw keuze, plaats je de bestelling, betaal je via iDeal en laat je weten dat je er bent om je bestelling mee te nemen. Dit zorgt voor asociale situaties in Burger King® restaurants. Zo mogen gasten die via de app bestellen lekker voordringen, hoeven ze geen persoonlijk contact te maken en worden ze op hun wenken bediend. Burger King stimuleert dit gedrag en moedigt het zelfs aan met de meest asociale campagne ooit.

Volledige bestelvrijheid
De vernieuwde bestelprocedure is wat de Burger King app bijzonder maakt. Naast bestellen aan de counter of de order kiosk geeft de app je de vrijheid om overal en op ieder moment je bestelling door te geven. Zonder tussenkomst van een medewerker van Burger King. Dat is praktisch ten tijde van Corona, maar biedt straks als de restaurants weer volledig open zijn volop voordeel en gemak.

Dring lekker voor
Het klinkt asociaal, maar niemand wil in de rij staan, zeker nu niet. Liefst maak je zo min mogelijk contact en bestel je veilig en verantwoord op je eigen telefoon. Eigenlijk is een beetje minder sociaal helemaal niet zo erg en is de nieuwe bestel-functie in de Burger King app precies wat je nodig hebt in tijden van Corona. Nog een goede reden dus voor Burger King om klanten massaal op te roepen de app te downloaden en lekker voor te dringen, te sparen voor producten en gebruik te maken van asociaal veel voordeel. Of is dat heel erg asociaal?

De vernieuwde Burger King app is te downloaden op Google Play, in de App Store of op www.burgerking.nl.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?