Met nieuws van o.a.
partners

Wat doe jij met oud & nieuw nu alles gesloten is?

JP Chenet

Geen idee wat jij dit jaar met oud & nieuw gaat doen? Wat dacht je van een exclusieve toegang tot de unieke online New Year’s Eve party van Kris Kross Amsterdam en JP. Chenet Ice Editions!

JP. Chenet, het meest bekende Franse wijnmerk van Nederland, geeft 1.000 kaarten weg voor dit fantastische feestje dat je écht niet wilt missen. Op oudejaarsavond om 23.00 uur kun jij één van deze 1.000 winnaars zijn die een unieke link voor de live stream van het bekende DJ-trio ontvangt voor 2 personen. Trek je glitterjurk aan, hang de discobal aan het plafond en dans het nieuwe jaar in samen met je huisgenoten. Iedereen boven de 18 jaar kan zich aanmelden. Er zijn inmiddels al honderden aanmeldingen dus wacht niet te lang en doe mee door je aan te melden via www.ice-edition.nl.

Ben jij één van de 1.000 winnaars, dan krijg jij een persoonlijke link toegestuurd waarmee je op 31 december om 23.00 uur kunt deelnemen. Deze link kun je ook nog eens delen met een vriend(in) zodat jullie samen het nieuwe jaar goed in kunnen luiden. Je hebt tot en met 29 december de tijd om je op te geven.

Dit feestje is natuurlijk niet compleet zonder een flesje bubbels. De Ice Edition Demi-Sec van JP. Chenet is een topbubbel voor een lage prijs, perfect dus om mee op het nieuwe jaar te toosten. Voor slechts €5,99 heb je de roze of witte fles al in huis en met wat ijsblokjes, takje mint en rood fruit maak je het extra feestelijk. 

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?