Met nieuws van o.a.
partners

Oude mystiek in een nieuw jasje

Happinez Tarotdeck

Tarotkaarten vormen een eigen, unieke vorm van spiritualiteit, waarin je door een kaart te trekken inzicht krijgt in je diepste wensen en verlangens. Mediamerk Happinez vindt de tijd rijp voor een herwaardering van het tarotdeck. Daarom heeft Happinez deze eeuwenoude vorm van ‘kijken in de ziel’ afgestoft, en lanceert met trots een eigen tarotdeck. 

Een tarotdeck is een van de vele manieren waarop iedereen die zich wil bezighouden met persoonlijke groei en spiritualiteit zichzelf kan ontdekken en bevragen. Tarot voorspelt niet de toekomst, maar nodigt uit tot reflectie. De kaarten zijn als spiegels; in de 78 kaarten komen alle menselijke thema’s voorbij door middel van symboliek en archetypes. Daarmee bieden ze inzicht in wat er bewust en onbewust in jouw leven speelt en dagen ze je uit lessen te zien in wat op je pad komt.

Wat het Happinez Tarotdeck vernieuwend maakt, is het feit dat vrouwen centraal staan. Het luxe deck bestaat uit 78 kaarten die speciaal voor Happinez geïllustreerd zijn door kunstenaar Ez Silva. De archetypische beelden voelen nieuw en modern door de sierlijke, zelfverzekerde vrouwen. Bovendien heeft het deck een  toegankelijke en hedendaagse uitleg en interpretatie van de kaarten. Het tarotdeck is geschikt voor beginners en meer ervaren gebruikers.

Eveline Helmink, hoofdredacteur Happinez:

“In ons drukke leven is het niet altijd makkelijk om momenten van reflectie in te bouwen en uit de waan van de dag te stappen. Tarot is een speelse en prikkelende manier om jezelf weer te verbinden met je intuïtie, met wat je diep vanbinnen verlangt en voelt. Je kunt de kaarten zien als een brug die hoofd en hart met elkaar verbindt. Ze doen een beroep op verbeeldingskracht en creativiteit, en dat zijn waardevolle elementen voor groei en zelfinzicht.” 

Over het Happinez Tarotdeck

  • 78 kaarten geïllustreerd door Ez Silva
  • Uitgebreide en handige gids van 208 pagina’s dik met uitleg per kaart en inspirerende leggingen
  • Luxe bewaardoos verrijkt met goudfolie, fluweel en magneetsluiting
  • Kaarten voorzien van een gouden rand
  • Geschikt voor beginners en gevorderden

Prijs: €49,95

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?