Met nieuws van o.a.
partners

De 5 meest spraakmakende productlanceringen van 2020 op productnieuws.nl

top 5

Productnieuws.nl publiceert dagelijks over nieuwe producten. Afgelopen jaar verschenen er 264 artikelen over nieuwe producten op deze site. Enkele daarvan zullen we na 2020 gelukkig nooit meer wat van horen, maar sommige zijn op zijn minst spraakmakend te noemen.

De vijf meest populaire productlanceringen op Productnieuws.nl op een rij:

(5) Watergeven met zonlicht

Gardena heeft een AquaBloom ontwikkeld een volautomatisch watergeefsysteem voor planten op balkons en terrassen. Hier is geen kraan of stopcontact meer nodig. Het is een volautomatisch druppelsysteem dat werkt op zonne-energie, dus zonder stekker en zelfs zonder kraan. Ook als je van huis bent, krijgen de planten toch voldoende water. Met dit druppelsysteem bespaar je bovendien water en blijven planten in topconditie.

(4) Licht in de tunnel van Marc de Hond

3 juni jl. overleed Marc de Hond aan de gevolgen van kanker. Toen Marc eind 2018 hoorde dat hij ziek was, besefte hij dat er een grote kans was dat hij zijn kinderen niet groot zou zien worden. Hij besloot een dagboek te gaan bijhouden. Het werd een periode van veel slecht nieuws en donkere momenten. Maar hij en zijn gezin traden ook de moeilijke momenten met optimisme en humor tegemoet. Het resulteerde in het prachtige boek met een unieke en inspirerende kijk op leven en dood.

(3) IKEA introduceertOMTÄNKSAM: Ergonomisch verantwoord design dat je met trots neerzet

Er zijn momenten dat we allemaal een beetje extra comfort en ondersteuning nodig hebben. IKEA laat met de nieuwe OMTÄNKSAM producten zien dat stijl en ergonomisch design heel goed te combineren zijn. Samen met ergonomen, fysiotherapeuten en onderzoekers in de zorgsector ontwikkelde het concern een collectie die het dagelijks leven thuis een beetje makkelijker, comfortabeler en veiliger maakt. De producten van OMTÄNKSAM – Zweeds voor zorgzaam – zijn er voor de momenten waarop je thuis wat extra hulp kan gebruiken.

(2) Nieuwste tandenborstel van Oral-B is de toekomst van mondgezondheid

Afgelopen jaar heeft Oral B de Oral-B iO gelanceerd. De Oral-B iO is een nieuwe serie elektrische tandenborstels die, zowel qua design als technologie, compleet opnieuw is ontworpen. Het is een innovatieve poetstechnologie met een echte zintuiglijke ervaring die gebruikers voelen, horen en zien. Het tandenpoetsen verandert van iets wat je moet doen in iets dat je wilt doen. Aldus de fabrikant.

En tja het is niet zo verwonderlijk dat het volgende artikel op nummer 1 is beland. Corona heeft het afgelopen jaar behoorlijk ons leven bepaald. De meeste aandacht ging dan ook uit naar het volgende artikel.

(1) Nederlandse startup introduceert slim mondkapje

Op het ogenblik moeten wij in openbare gelegenheden allemaal mondkapjes op maar dit mogen geen medische mondkapjes zijn. Het dragen van mondkapjes moet vooral voorkomen dat dragers van het coronavirus anderen besmetten. Startup DAWODY introduceerde het afgelopen jaar herbruikbare mondkapjes met een unieke hydrofobische technologie wat ervoor zorgt dat het vochtafstotend is.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?