Met nieuws van o.a.
partners

Moto g6 en Moto g6 Plus vanaf vandaag verkrijgbaar in Benelux

Moto-g6

Motorola kondigt  de lokale beschikbaarheid aan van de Moto g6 Plus en Moto G6 in de Benelux. De toestellen uit het Moto g6-portfolio zijn voorzien van een slimme camera, groot scherm en geavanceerde software tegen een prijs die past binnen elk budget.

De Moto g6 Plus heeft een 18:9 beeldverhouding en een Full-HD Max Vision 5.9” scherm met intense kleuren en perfecte details. Dankzij ‘Dual Autofocus Pixel technology’ schiet je de meest creatieve foto’s met razendsnelle focus. Door middel van het f/1.7 diafragma en de 1.4um pixelgrootte fotografeer je zelfs in minder lichte omgevingen. Het ´smart camera system´ herkent geschreven teksten en objecten.

Met het 5.7″ Full-HD Max Vision display en opvallende 3D glazen achterkant is de Moto g6 een indrukwekkend model. Dankzij de geavanceerde imaging software en 5MP en 12MP dual-camera aan de achterkant is de telefoon perfect voor het maken van portretten, artistieke zwart-wit foto´s en foto´s met filters. Het is ook mogelijk je telefoon te vergrendelen of ontgrendelen met de vingerafdrukscanner.

Zowel de Moto g6 Plus als de Moto g6 zijn voorzien van Qualcomm® Snapdragon™-processors en draaien op Android™ 8.0 Oreo™.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?