Met nieuws van o.a.
partners

Creëer een aangename werkomgeving met een plantenwand

plantenmuur-silkcompany

Een goede werkomgeving zorgt voor een professionele sfeer en aangename werkomgeving voor bedrijven. Een plantenwand wordt dan ook steeds vaker door bedrijven en organisaties geimplementeerd in de werkomgeving. Denk hierbij aan een vergaderuimtes die groen en levendig worden ingericht en lobby’s van hotels die met een fraaie plantenwand worden aangekleed.

Wat is een plantenwand?

Een plantenwand is een levendige groene muur en kan ook wel gezien worden als verticale tuin. U heeft de keuze uit een opbouw met zowel echte planten als kunstplanten. De plantenwand kan worden opgebouwd met verschillende soorten groene planten. Samen met een specialist kunt u van te voren een ontwerp maken en de gewenste plantsoorten uitzoeken. Een levendige muur kan bijvoorbeeld met verschillende soorten hedera worden opgebouwd, uiteraard is het ook mogelijk om bloemsoorten in de muur terug te laten komen.

De keuzes bij een plantenwand

U kunt kiezen uit een plantenwand met echte planten of met kunstplanten. Echte planten zorgen zijn goed voor de luchtzuivering van uw kantoor en zijn natuurlijk een uitstekende keuze voor bijvoorbeeld een milieuvriendelijk bedrijf. Echter zult u wel rekening moeten houden met het onderhoud van de muur, bladeren kunnen uitvallen en er is soms onderhoud nodig voor de voeding van de planten.

Het grote voordeel van kunstplanten is het onderhoud, de muur blijft altijd in uitstekende staat en hoeft alleen regelmatig te worden afgestoft. Bovendien is de kwaliteit van de kunstplanten vandaag de dag niet meer te onderscheiden van echte planten. Meer weten over de mogelijkheid voor een plantenwand van kunstplanten? Kijk dan eens op de website van The Silk Company: https://www.thesilkcompany.nl/nl/plantenwanden/

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?