Met nieuws van o.a.
partners

Wiko introduceert View en Y smartphoneserie

Wiko introduceert de View- en Y-smartphoneserie. Beide series omvatten drie toestellen met een 18:9-breedbeeldscherm voor een nog intensere ervaring. De View-serie: View Go, View Lite en View Max Van Instagram tot films en games; meer ruimte op je scherm is altijd beter. De View-smartphoneserie heeft een 18:9-beeldverhouding, met een nog indrukwekkender ervaring.

Allereerst de View Go, een instapmodel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het 5,7-inch HD-scherm biedt een uitgebreid multimediapakket, een geweldige camera en een grote opslagruimte.

De View Lite is een ultracompact toestel dat past in de palm van zelfs de kleinste hand. Het 5,45-inch scherm is omhuld door een compacte behuizing. De intuïtieve gebruikservaring draait om het maken van superscherpe selfies, opvallende foto’s en hoogwaardige video’s. 

De View Max is gemaakt om overal je favoriete serie te kunnen bingewatchen. Met een extra groot 5,99-inch breedbeeldscherm beschik je over een verbeterde multimedia-ervaring en bekijk je fantastische foto’s. Met een accu van maar liefst 4.000 mAh kun je bovendien twee dagen lang zonder opladen door met al jouw series en games.

De Y-serie: Tommy 3, Lenny5 en Jerry3

Een 18:9-breedbeeldscherm, maar dan toegankelijk voor iedereen. De nieuwe Y-serie van Wiko biedt een kleurrijk design in eenvoudig te gebruiken smartphones. Zoals de Tommy3, een draagbare smartphonepartner met een 5,45-inch scherm, 4G-internet en NFC voor contactloos betalen. De Lenny5 heeft een 5,7-inch scherm en biedt uitstekend geluid dankzij de stereospeakers. En de Jerry3 biedt alles wat je nodig hebt in een compacte behuizing, met een 5,45-inch scherm en Quad-Core-processor.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?