Met nieuws van o.a.
partners

Ontdek de nieuwe HTC Desire 12s: krachtig én betaalbaar

HTC Desire 12s

De HTC Desire 12s, de nieuwste aanwinst in de HTC Desire-serie, maakt de oversteek naar Europa en zet zo de trend van betaalbare en kwaliteitsvolle instapmodellen kracht bij te zetten. De HTC Desire 12s biedt gebruikers een geheel nieuwe ervaring en dat begint al met de look, want één blik op de tweevoudige afwerking met de unieke strepen en lasergravures en je ziet het meteen: dit is een schitterende smartphone die bovendien goed in de hand ligt. De HTC Desire 12s pakt uit met veel betere specificaties en functies dan zijn voorganger, waaronder zowel aan de voor-als achterkant een 13-megapixelcamera. Plak daar een scherpe prijs op en de HTC Desire 12s is de beste keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een instapmodel.

Perfectie tot aan de streep
Met zijn unieke gestreepte design met dubbele afwerking oogt en voelt de HTC Desire 12s anders dan alle andere. De smartphone heeft een groot beeldscherm en is toch verrassend licht en compact zonder in te boeten op kwaliteit.

Enkele feautures:
Design met tweevoudige afwerking. Het unieke design met de tweevoudige afwerking van de HTC Desire 12s is geïnspireerd op het designconcept van HTC’s flagship smartphone, met meer dan 120 lasergravures die een unieke achterkant creëren met een glanzende en matte textuur. Die nauwkeurig gegraveerde lijnen zorgen niet alleen voor een opvallende look, maar ook voor een optimaal comfort, want de smartphone ligt perfect in de hand en dat alles met een gewicht van slechts 150 gram.

Twee camera’s van 13 megapixels voor haarscherpe selfies. De HTC Desire 12s heeft een frontcamera van 13 megapixels, het hoogste onder de instapmodellen. De smartphone heeft een flits om zelfs bij weinig licht stralende foto’s te maken met een ingebouwd verfraaiingseffect zodat gebruikers prachtige selfies kunnen maken zonder een externe app te gebruiken. De hoofdcamera heeft ook 13 megapixels met PDAF en een grote lensopening van f/2.0 om snel te focussen en met uitstekende lichtgevoeligheid zodat gebruikers, altijd en overal, de mooiste momenten kunnen vastleggen.

Instapprijs, uitstekende specificaties. De HTC Desire 12s heeft een Qualcomm octa-core processor die zorgt voor een uitstekende prestatie en energie-efficiëntie en ondersteunt 4G LTE 2CA hogesnelheidsinternet (met een downloadsnelheid tot 300 Mbps en een uploadsnelheid tot 50 Mbps) zodat gebruikers onbelemmerd games kunnen spelen of video’s bekijken. Ook de recentste normen op het vlak van bellen, VoLTE en WoWIFI, worden ondersteund om gebruikers de hoogste belkwaliteit te bieden. En met 4G+3G, twee sim-sleuven, tweevoudige stand-by en geheugenuitbreiding biedt de HTC Desire 12s ook meer flexibiliteit. De uitstekende specificaties en de instapprijs die we ook kennen van de vorige producten uit de HTC Desire-serie maken van de HTC Desire 12s een betaalbare optie.

Veilig en snel betalen dankzij de NFC-functie. De HTC Desire 12s is een van de weinige instapmodellen met NFC. De ingebouwde vingerafdrukherkenning maakt de elektronische portefeuille nog veiliger en zo kunnen gebruikers nu gemakkelijk én veilig betalen met hun mobiele telefoon.

De HTC Desire 12s is verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en zilver, met 3GB RAM en 32GB opslagcapaciteit.

Prachtig beeld
Het 18:9 scherm van 5,7 inch opent je gezichtsveld. Groot en zonder randen, dus perfect om onbelemmerd films en video’s te bekijken, games te spelen, e-mails te lezen en veel meer.

Van je beste kant, altijd en overal
De selfiecamera van 13 MP zet je maar al te graag in de spotlights. Zelfs bij weinig licht straal je op elke selfie, dankzij de flits aan de voorkant. En als de omstandigheden of belichting niet ideaal zijn, is er altijd nog de verfraaiingsmodus om je te laten schitteren.

Naadloze ervaring
Dubbele apps zijn verleden tijd dankzij de HTC Desire 12s die je bovendien kunt bedienen met één hand voor een meer intuïtieve ervaring. En dit toestel is uitgerust met een Qualcomm-processor met acht cores, een echte multitasker dus.

Heldere kleuren en subtiele details vastleggen
De 13 MP-hoofdcamera met hoge resolutie staat altijd op scherp. Snelle focus en PDAF leggen elk detail perfect vast.

Je smartphone is je portemonnee
Shoppen gaat nu snel en zonder problemen. De HTC Desire 12s verandert je smartphone in een portemonnee om snel en gemakkelijk mobiel te betalen. Of gebruik de HTC Desire 12s als vervoerbewijs als je onderweg bent.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?