Met nieuws van o.a.
partners

Nieuwe SanDisk iXpand base slaat foto s en video s op tijdens het opladen

Western Digital Corporation heeft zijn bekroonde lijn van mobiele opslag producten voor iPhone uitgebreid met de SanDisk iXpandTM Base. Het nieuwe product past perfect bij gebruikers van een Iphone die een gemakkelijke manier zoeken om een back-up van hun foto’s, video’s en contacten te maken. Met de iXpand Base is het niet nodig om een verandering aan te brengen in dagelijkse gewoontes. Gebruikers koppelen simpelweg hun iPhone aan de iXpand Base, die maakt dan automatisch een back-up terwijl de telefoon oplaadt.

In een recent onderzoek van Western Digital gaf meer dan 85 procent van de respondenten aan dat een Iphone hun primaire apparaat is om foto’s en video’s mee vast te leggen. Met zo veel gegenereerde content, zoeken consumenten extra manieren om hun content te beheren. Om te stimuleren dat er meer extern geback-upt wordt, combineert Western Digital het opladen van de telefoon met het maken van een back-up. Hierdoor krijgen gebruikers een eenvoudig systeem om een back-up van hun Iphone of Ipad te maken.

Dankzij 256GB aan opslagruimte geeft de SanDisk iXpand Base de gebruiker genoeg ruimte om bestanden automatisch op te slaan, zonder maandelijks te hoeven betalen voor cloud-based opslag.3 De iXpand Base heeft een compacte vorm waardoor deze gemakkelijk op een nachtkastje of bureau te plaatsen is. Op de zachte rubberen top kan een telefoon gelegd worden en een omhulspoort zorgt ervoor dat de lightningkabel netjes opgeborgen kan worden. De iXpand Base is ontworpen om snel een iPhone op te laden terwijl tegelijkertijd alle data wordt geback-upt via de companion iXpand Base app. Het terugzetten van een back-up op een iPhone gaat snel en makkelijk. Of het nu gaat om het terugzetten naar de huidige telefooninstelling of een nieuwe, de gebruiker sluit zijn telefoon aan, opent de iXpand Base-app en klikt op herstellen om bestanden terug te sturen naar de iPhone.

Prijzen en beschikbaarheid
De SanDisk iXpand Base is verkrijgbaar via SanDisk.com en bekende retailers als Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. De adviesverkoopprijzen zijn respectievelijk 32GB / € 59,99, 64GB / € 99,99, 128GB / € 119,99 en 256GB / € 199,99.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?