Met nieuws van o.a.
partners

Motorola pakt uit met innovatieve smartphones

Lenovo introduceert via dochterbedrijf Motorola Mobility, twee nieuwe en innovatieve smartphones – de moto x4  en de moto z2 Force Edition.

De nieuwe vierde generatie moto x biedt een unieke intuïtieve gebruikerservaring door slimmere software, de nieuwste cameratechnologie en het design. De moto z- en Moto Mods-familie blijft maar uitbreiden met de introductie van z2 Force Edition en de 360 Camera Moto Mod.
 
De nieuwe moto x4 beschikt over de laatste Moto Experiences en combineert die met nieuwe softwaremogelijkheden.
 
Een slimmere camera
De moto x4 heeft een slimmere camera die meer doet dan alleen foto’s nemen. De nieuwe Landmark Detection1 functie op de moto x4 maakt van de camera een alziend oog dat business cards kan scannen en selfies voorziet van Face Filters.
 
Maak professionele foto’s door de gecombineerde mogelijkheden van de dual 12 MP en 8 MP camera’s op de achterkant van het toestel en de geavanceerde software met dual Autofocus Pixel technologie. Met de 16 MP voorcamera met Adaptive Low Light modus2 en de nieuwe Panoramic Selfie functie maak je de beste selfies, zelfs bij weinig licht.
 
Power, bescherming en prestaties
De moto x4 beschikt over een 3000 mAh batterij en een IP68-gecertificeerd waterresistent design3 dat bescherming biedt tegen morsen, waterspatten en zelfs waterplassen. Het toestel heeft onder andere een geanoniseerd aluminium frame en Corning® Gorilla® Glass dat de voor- en achterkant beschermt tegen krassen.
 
Nieuwe en intuïtieve ervaringen
Amazon Alexa is in het toestel geïntegreerd, dus ontgrendelen hoeft niet meer om te kunnen telefoneren of WhatsAppen4.
 
Kracht en prestaties
De nieuwe moto z2 Force heeft een slank aluminium design en een onbreekbaar* 5.5” Quad HD AMOLED-scherm.
 
Dankzij de lange accuduur hoef je nooit meer opzoek naar een oplader. Heeft de batterij toch een boost nodig dan kun je met behulp van de TurboPower charging binnen een paar minuten weer acht uur verder. Dankzij de goede prestaties, de instant responsiviteit en de ongezien snelle datasnelheden van het Qualcomm® Snapdragon 835 Mobile Platform kunnen gebruikers grote bestanden en apps downloaden en moeiteloos muziek en films streamen.
 
Professionele foto’s zonder moeite
De moto z2 Force heeft twee dual 12 MP camera’s, een monochrome en één in kleur, voor verbluffende foto’s waarbij gebruikers de mogelijkheid hebben om een wazig effect toe te voegen in de achtergrond of op de voorgrond om zo de ware diepte vast te leggen.

Net als de moto z2 Play beschikt de moto z2 Force Edition over de laatste Moto Experiences waaronder een nachtscherm, spraakherkenning met behulp van Moto Voice en een vingerafdrukscanner. Met de Moto Mods maak je van het toestel een 360° camera, een gameconsole, een krachtige speaker, een videoprojector, een batterij en nog veel meer.
 
Moto 360 Camera: leg alles vast
Verander je smartphone in een 360 graden-camera met de 360 Camera Moto Mod. Met één druk op de knop maak je interactieve 360-graden filmpjes in 4k, voorzien van 3D-audio die de lens van de camera volgt.
 
Dankzij de geavanceerde software kunnen gebruikers hun foto’s bewerken en ze rechtstreeks vanuit de Google Photos-app met vrienden en op social media delen.
 
Beschikbaarheid en prijzen
 
–    de moto x4 is beschikbaar vanaf 31 september voor €379,-
–    de moto z2 Force is beschikbaar vanaf €849 en de Moto 360 Camera vanaf €279, beide vanaf dit najaar

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?