Met nieuws van o.a.
partners

LG onthult details omtrent camera en UX V30 smartphone

LG Electronics onthult meerdere details over de functionaliteit en het gebruiksgemak van het nieuwe vlaggenschip, de LG V30.

LG tilt smartphonefotografie naar een hoger niveau met de laatste camera-innovaties. Zo zal de LG V30 beschikken over een f/1.6 diafragmacamera met een Crystal Clear lens. De dubbele camera in de LG V30 heeft het grootste diafragma ooit in een smartphone, wat resulteert in 25 procent meer lichtinval dan een gebruikelijke f/1.8 lens. De Crystal Clear lens van kristalhelder glas zorgt voor een grotere lichtinval en betere kleurreproductie. Foto’s en video’s worden hierdoor kleurrijker en lijken echter.
 
Uitgebreide opties, maximaal gemak
Het Second Screen dat op de V10 en V20 te vinden was, wordt bij de LG V30 vervangen door de Floating Bar. Deze semi-transparante balk zorgt voor snelle toegang tot veelgebruikte functies en kan, indien gewenst, uit het FullVision display worden gesleept.

Daarnaast heeft LG de UX van de V30 van een update voorzien. Door meer gepersonaliseerde opties toe te voegen, wordt het nieuwe vlaggenschip extra gebruiksvriendelijk. De nieuwe UX 6.0+ is dusdanig geoptimaliseerd dat het perfect werkt met het indrukwekkende 18:9 OLED FullVision display.
Daarnaast is het Always-on Display uitgebreid met verschillende acties zoals Quick Tools en Music Player.
    
De LG V30 is ook voorzien van Face Recognition. Hierdoor kan de smartphone direct ontgrendeld worden door middel van de camera aan de voorkant, zelfs wanneer het display uit staat – het is dus niet nodig eerst de aan/uit knop in te drukken. De smartphone kan daarnaast, zonder een knop in te drukken of het scherm te slepen, ontgrendeld worden door middel van Voice Recognition. Dit wordt ondersteund door Qualcomm Aqstic Voice UI-technologie waardoor deze functies, die altijd aan staan, zeer weinig batterij nodig hebben.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?