Met nieuws van o.a.
partners

LG lanceert V40 ThinQ in Nederland: de ultieme smartphone met 5 camera’s

LG-V40-ThinQ

LG Electronics (LG) lanceert haar nieuwste premium smartphone, de LG V40 ThinQ, begin februari in Nederland. Deze beschikt over vijf camera’s, waardoor LG een nieuwe standaard zet voor smartphonefotografie. De V40 ThinQ is de nieuwste toevoeging aan de veelgeprezen V-serie en is ontworpen voor een generatie die communiceert in beelden, foto’s en video’s.

De LG V40 ThinQ doet eer aan aan het klassieke V-serie-ontwerp met een verbeterd 6,4-inch FullVision OLED-scherm en nog dunnere randen dan voorheen. Aangedreven door het Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobile Platform in combinatie met 6GB RAM en 128GB interne opslag levert de LG V40 ThinQ opnieuw de innovaties die de LG V-serie tot een publieksfavoriet maakt.

De LG V40 ThinQ is in Nederland beschikbaar vanaf begin februari via de volgende verkooppunten: T-Mobile, Mobiel.nl, KPN, Belsimpel en Coolblue. De adviesprijs van de LG V40 ThinQ is €749,- (na €150,- kassakorting). Bij pre-order of aankoop van de V40 ThinQ tussen 17 januari en 14 februari krijgen consumenten bovendien de LG WK7 smartspeaker met Google Assistent cadeau na registratie via www.lgpromotions.nl.

Jouw verhaal. In élk detail.
Om een allesomvattende fotografie-ervaring te bieden aan de huidige generatie smartphonegebruikers, heeft LG de V40 ThinQ  ontworpen. De V40 ThinQ  is aan de achterkant voorzien van een camera met drie verschillende lenzen: de 16 megapixel supergroothoeklens, 12 megapixel standaardlens en 12 megapixel telelens. Met de drie lenzen kunnen enthousiaste fotografen verschillende opnames maken zonder van positie te veranderen ten opzichte van het onderwerp. De 107-graden supergroothoeklens legt met gemak meer vast, terwijl de telelens met 2x optische zoom (of 3.2x de zoom in combinatie met de groothoeklens) heldere foto’s maakt zonder verlies van beeldkwaliteit, zelfs bij een verre afstand. De triple shot-functie combineert de beelden die met de drie lenzen tegelijkertijd zijn vastgelegd in een kort videobestand dat gemakkelijk kan worden gedeeld.

De camera aan de voorzijde heeft een groothoeklens van 5 megapixels en een standaardlens van 8 megapixel die samenwerken om een perfect diepte-effect te creëren. Met een schuifregelaar op het scherm kan de achtergrondscherpte worden aangepast. Met extra functies kunnen selfieliefhebbers hun foto’s nog meer personaliseren door unieke belichtingsmogelijkheden en speciale effecten.

Indrukwekkend OLED-display
De LG V40 ThinQ heeft een nieuw en verbeterd 6,4-inch QHD+ (3120 x 1440) OLED FullVision-display en is 1,6 mm dunner dan zijn voorganger. Het nieuwe OLED-display is ontworpen om nauwkeurigere kleuren en een betere helderheidsconsistentie te leveren. Met de 4,5 miljoen pixels die het OLED-display levert, is de LG V40 ThinQ op vlak van display een van de meest vooruitstrevende op de markt. Daardoor is het mogelijk om te genieten van meeslepende, levendige beelden die alleen een OLED-scherm van LG kan leveren.

Premium audio
LG heeft altijd prioriteit gegeven aan hi-fi audio in haar smartphones en de LG V40 ThinQ is daarop geen uitzondering. De LG V40 ThinQ is namelijk de eerste LG-smartphone die is afgestemd met Meridian Audio. De 32-bit Hi-Fi Quad DAC produceert een gebalanceerd geluid dat zeer dicht bij de kwaliteit van de originele opname komt. De Boombox Speaker verdubbelt de bas van conventionele smartphone-luidsprekers door gebruik te maken van de interne ruimte van het apparaat als resonantiekamer. Wanneer de LG V40 ThinQ op een solide oppervlak of holle doos wordt geplaatst, dan werkt de LG V40 ThinQ als een woofer om de bas nog meer te versterken.

Technische én slimme verbeteringen in de camera
De pixelgrootte van de sensor aan de achterzijde van de hoofdcamera is met 40 procent verbeterd ten opzichte van de LG V30, die van 1μm naar 1,4μm ging, terwijl de beeldsensor meer dan 18 procent groter is dan in de LG V30. Naast het leveren van de scherpste en helderste beelden van elke LG-smartphonecamera, biedt het F1.5-diafragma van de hoofdcamera een grotere scherptediepte, de helft van de sluitervertraging en een aanzienlijk snellere burst-modus in vergelijking met de LG V30.

De Dual PDAF (‘Phase Detection Auto Focus’) zorgt voor automatische scherpstelling die 50 procent sneller is dan het gemiddelde in de branche. De geavanceerde HDR-functie analyseert en bepaalt de juiste belichtingsinstellingen om perfect verlichte fotos te maken, waardoor overbelichte achtergronden of onderbelichte objecten niet meer voorkomen. Objecten zijn altijd perfect scherpgesteld doordat de camera continu de scherpte controleert zodra de ontspanknop wordt ingedrukt.

LG heeft de camera in de LG V40 ThinQ geüpgraded en deze nu is nog krachtiger en intuïtiever. De camera biedt de beste kleur, compositie, witbalans en sluitertijd. De nieuwe AI CAM’s AI Composition feature maakt gebruik van de intelligentie van de telefoon om een foto te kaderen en biedt deze aan als alternatief voor de foto die door de gebruiker zelf is genomen. AI Auto White Balance (AI AWB) past automatisch de kleurtemperatuur aan in verschillende belichtingen. De AI Shutter selecteert de juiste sluitertijd, wat erg handig is wanneer snel bewegende objecten worden vastgelegd.

Fun features voor kunstige beelden
Andere nieuwe functies zoals Cine Shot, 3D Light Effect, Makeup Pro, Custom Backdrop, My Avatar en AR Emoji maken van fotografie op de LG V40 ThinQ een geheel nieuwe ervaring. Cine Shot maakt het maken van cinemagraphs – afbeeldingen waarin delen bewegen – ongelooflijk gemakkelijk en leuk. Maak simpelweg een korte video met een van de drie camera’s op de achterkant van de telefoon en teken met je vinger op het gebied dat moet worden geanimeerd; het resultaat zal je verbazen.

3D Light Effect wijzigt de kleurtoon van een foto zodat deze eruitziet alsof deze met professionele belichting is gemaakt. Voor een verrassende selfie met verschillende looks gebruik je Makeup Pro of je kunt de achtergrond van een selfie volledig aanpassen met de functie Custom Backdrop. Iedereen die van augmented reality (AR) houdt, kan zijn hart ophalen en gepersonaliseerde emoji’s maken en delen  met de My Avatar feature of AR Emoji gebruiken om een emoji met zijn of haar eigen gezicht te maken.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?