Met nieuws van o.a.
partners

HUAWEI P smart+ 2019

HUAWEI-P-smart-2019

Huawei introduceert de HUAWEI P smart+ 2019, een hoogwaardige en betaalbare smartphone gericht op de jonge consument. Het toestel is uitgerust met een geheel nieuwe door AI ondersteunde 24MP triple lens-camera en een indrukwekkend Dewdrop Display gecombineerd met een 6,21 inch FullView-scherm. Voor de allereerste keer ooit ondersteunt de HUAWEI P smart+ 2019 nu HiVision, een van de nieuwe functies van het EMUI 9.0 besturingssysteem. HiVision maakt gebruik van de AI-mogelijkheden van het apparaat om bijvoorbeeld real-time AI-vertaling, AI-objectinformatie zoekfunctie, QR-codes scan en AI-objectidentificatie shopping mogelijk te maken.

AI Triple Camera
Als marktleider op het gebied van smartphonefotografie past Huawei de krachtige cameratechnologie toe op het gehele smartphoneportfolio. De HUAWEI P smart+ 2019 is uitgerust met een nieuwe 24MP-triple camera aan de achterzijde die groothoekfotografie en bokeh-effecten bij het maken van portretten mogelijk maakt. De lenzen hebben brandpuntsafstanden van 27 mm voor standaardfoto’s en 17 mm voor groothoek, terwijl de nieuwe derde lens exclusief voor bokeh wordt gebruikt.

De 8MP (F2.0) camera aan de voorzijde is voorzien van AI-blacklight technologie die tot acht scenario’s – zoals blauwe luchten en sneeuwcondities – herkent en de opname in realtime optimaliseert voor een professionele foto. HUAWEI AI in de camera op de achterzijde herkent  tot 22 scènes herkennen en de beeldkwaliteit van foto’s met lange blootstelling en foto’s die onder moeilijke lichtomstandigheden zijn gemaakt, waaronder de nacht, verbeteren.

Verfijnd ontwerp: groter en slimmer
De HUAWEI P smart + 2019 is voorzien van de HUAWEI Dewdrop Display, een minimale onopvallende inkeping waarin de camera aan de voorkant is ondergebracht. Gecombineerd met een 6,21 inch FullView-scherm krijgen gebruikers een levendige en kristalheldere kijkervaring met een resolutie van 2340×1080 (FHD +).

Voor de echte die hard smartphonegebruiker biedt de nieuwe HUAWEI P smart+ 2019 een split screen modus om te multitasken in verschillende apps. Het toestel is ook ontworpen met nieuwe gebaren-navigatie, waardoor gebruikers eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken commando’s binnen handbereik hebben.

Vlotte gebruikerservaring
De HUAWEI P smart+ 2019 werkt op het nieuwste EMUI 9.0-besturingssysteem dat maximale snelheid en energie-efficiëntie biedt voor de smartphone apparatuur van Huawei. Machine learning wordt ook gebruikt om op een intelligente manier het gebruik van apps en het gedrag van gebruikers te voorspellen, wat de algemene efficiëntie verbetert en de levensduur van de batterij verlengt.

De intelligente en krachtige partner
Voor de allereerste keer ooit ondersteunt de HUAWEI P smart+ 2019 nu HiVision, een van de nieuwe functies van EMUI 9.0. HiVision maakt gebruik van de AI-mogelijkheden van het apparaat om verschillende functionaliteiten te leveren, inclusief real-time AI-vertaling, AI-objectinformatie zoekfunctie, QR-codes scan en AI-objectidentificatie shopping.

De Kirin 710 zorgt voor een soepele, natuurlijke systeemreactie, meeslepende gameprestaties en uitstekende energie-efficiëntie. De Octa-core A73-chipset is vervaardigd met de 12nm-procestechnologie en heeft een CPU-kloksnelheid van maximaal 2,2 GHz.
Daarnaast biedt de grote 3400mAh-batterij een dag lang batterijduur voor dagelijks gebruik.

Beschikbaarheid
De HUAWEI P smart+ 2019 is beschikbaar in de kleuren Midnight Black en Starlight Blue voor de adviesprijs van 259 Euro bij Ben, Belsimpel, MediaMarkt, Mobiel.nl, en Tele2.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?