Met nieuws van o.a.
partners

Draadloze oplader voor op je bureau of nachtkastje

Grixx-Wireless-Charger

Draadloos opladen biedt enorm veel gemak. Ideaal voor op je bureau of nachtkastje en geen gedoe meer met oplaadkabeltjes die in de knoop liggen of kwijt zijn. Grixx biedt nu een uitstekende, zeer betaalbare draadloze oplader die geschikt is voor het opladen van alle Qi-compatibele smartphones, waaronder Samsung Galaxy S-Series S6 en hoger en iPhone 8 en hoger.

Voor € 16,99 heb je een Qi-gecertificeerde oplader van 5 watt die je met een snellader ook nog eens eenvoudig kunt opvoeren tot 10 watt. De draadloze oplader van Grixx werkt door dunne hoesjes heen en heeft een antislip laadoppervlak. Tevens is hij beveiligd tegen oververhitting en piekspanning.

Qi is de standaard
Qi is de standaard voor het draadloos opladen van je smartphone. Je legt je toestel op de Grixx Wireless Charger en opladen gaat vanzelf. Er zit namelijk een spoel in die een elektromagnetisch veld uitstraalt. In je smartphone zit eenzelfde spoel die de straling absorbeert. Zo wordt de accu voorzien van energie.

De Grixx Wireless Charger is geschikt voor het opladen van alle Qi-compatibele smartphones en verkrijgbaar bij de elektronica speciaalzaak en -webshop. De oplader wordt geleverd met een micro-usb-oplaadkabel. Consumentenadviesprijs €16,99.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?