Met nieuws van o.a.
partners

100 natuurlijke witte tanden met BLOOMR Coconut Charcoal

Duurzaamheid is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. En met de groeiende wereldbevolking is dit ook belangrijker dan ooit. Voorheen was het best lastig om hip en trendy te zijn én ook nog rekening te houden met het milieu. Maar dat wordt ons steeds makkelijker gemaakt. Zelfs op het gebied van mondverzorging zijn er nu groene alternatieven zoals de Coconut Charcoal van BLOOMR. Deze is zelfs geschikt voor vegans en zwangere vrouwen! Het product groeit in populariteit omdat er in andere producten zoals tandpasta en tandbleekmiddelen vaak schadelijke chemische stoffen zitten. Weg met chemie in je mond. Deze biologische charcoal kun je met een gerust hart dagelijks gebruiken. Het geeft je wittere tanden, een zuivere mond en een schoon gevoel.
 
BLOOMR Coconut Charcoal maakt tanden op verantwoorde wijze witter en verwijdert alle vlekken en verkleuringen, zonder ze te beschadigen
 
Coconut Charcoal van BLOOMR is de meest pure vorm van Activated Charcoal. Het is biologisch, 100% natuurlijk en uitgebreid getest. Het is de puurste geoxideerde versie van charcoal en wordt gebruikt om tanden witter te maken met fantastisch resultaat. Het verwijdert vlekken en verkleuringen zonder schadelijke chemische ingrediënten en zonder het glazuur te beschadigen. BLOOMR Coconut Charcoal is het enige product dat wordt gemaakt van 100% biologisch geteelde kokosnoten zonder toevoegingen. Puur natuur dus. Dit poeder garandeert het best mogelijke resultaat.
 
BLOOMR
Coconut Charcoal 39,95 | Bamboe Tandenborstel 8,-

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?