Met nieuws van o.a.
partners

Navigeren is nog nooit zo leuk en eenvoudig geweest

DriveSmart-55-65

Garmin heeft een mooie upgrade van de Garmin Drive line-up aangekondigd met een nieuwe serie auto navigatie die zijn ontworpen om de rijervaring voor roadtrips en het dagelijkse woon-werkverkeer te vereenvoudigen. De vernieuwde auto navigatie systemen zijn eenvoudig in het gebruik en beschikken over mooie displays, variërend van 5,0 inch tot 5,5 of 6,95 inch displays. Door te focussen op functies die er het meest toe doen, kunnen klanten van Garmin Drive profiteren van edge-to-edge displays met hoge resolutie, gemakkelijk te volgen kaarten met 3D-gebouwen en terrein en waardevolle reisinformatie om te helpen bij roadtrips.

De nieuwe Garmin Drive lineup ondersteunt nu naast GPS ook het Galileo satellietnetwerk om de algehele navigatie-ervaring in meer uitdagende omgevingen, zoals in dichte stedelijke omgevingen, te verbeteren.

De nieuwe auto navigatie zijn uitgerust met intuïtieve menu’s met spraakgestuurde bediening om bestuurders te helpen hun handen aan het stuur te houden, en ingebouwde Wi-Fi waarmee geselecteerde modellen eenvoudige kaart- en software-updates kunnen uitvoeren zonder afhankelijk te zijn van een computer. Handige bestuurdersmeldingen, zoals waarschuwingssignalen voor o.a. scholen, scherpe bochten, overstekend wild en spoorwegovergangen kunnen het situationele bewustzijn vergroten en zorgen voor veiliger rijden. Bovendien worden alle Garmin Drive 52 en Garmin DriveSmart 55/65 geleverd met Live Traffic, hetzij via de koppeling met een smartphone of via Digitaal verkeer (DAB), om het verkeer voor u inzichtelijk te maken en om eenvoudig en snel tijdbesparende alternatieve routes op de kaart te tonen.

Met Garmin Real Directions kunnen gebruikers zich zonder stress concentreren op het rijden, omdat het navigatiesysteem hen gemakkelijk leidt langs herkenbare oriëntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten. Zo vertelt de Garmin u bijvoorbeeld dat u bij de stoplichten rechtsaf moet slaan, of na het viaduct linksaf, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken hoeveel 250 meter nu precies is.

Daarnaast biedt Garmin op deze nieuwe Drive line-up de geprezen PhotoReal Junction view functie, met duidelijke fotografische weergaves van de knooppunten en afslagen. Zo mist u nooit meer die ene afslag.

TripAdvisor-reizigersbeoordelingen zijn tevens beschikbaar om bestuurders te helpen hoog gewaardeerde plaatsen te ontdekken die de meest geschikte accommodatie of favoriete lokale restaurants bieden, en Foursquare biedt toegang tot miljoenen nieuwe en populaire bezienswaardigheden. Bovendien zijn alle Garmin Drive-modellen uitgerust met kaartupdates voor heel Europa.

Bovendien zijn de Garmin DriveSmart 55 en 65 compatibel met de nieuwe Garmin Drive app en is de Garmin Drive 52 compatibel met de Smartphone Link-app. Nadat de betreffende app is gedownload, kan de auto navigatie draadloos verbinding maken met de smartphone via Bluetooth om de rit nog eenvoudiger te maken. Geniet op deze manier van smartphone-meldingen op het display, handsfree bellen, live traffic, live parking-details, real-time flitspaalinformatie en weersomstandigheden.

De nieuwe 2019 line-up bestaat uit de Garmin Drive 52, de Garmin DriveSmart 55 en de Garmin DriveSmart 65. Verwacht wordt dat de navigatiesystemen deze maand verkrijgbaar zijn met adviesprijzen variërend van € 169,99 tot € 289,99.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?