Met nieuws van o.a.
partners

Nieuwe range AEG was droogcombinaties biedt zorg voor de meest delicate was

AEG presenteert hun nieuwe range was/droogcombinaties met verbeterde non-stop programma’s. De collectie brengt ultieme flexibiliteit voor dagelijks gebruiksgemak. Zonder in te boeten op de kwaliteit of effectiviteit van het wassen en drogen, biedt de nieuwe range AEG was/droogcombinaties persoonlijk afgestelde programma’s die zelfs geschikt zijn voor de meest delicate stoffen, zoals zijde en wol.

Consumenten in het bezit van was/droogcombinaties blijken slechts 1 op de 4 keer gebruik te maken van het complete was- en droogprogramma, omdat zij geen vertrouwen hebben in de kwaliteit van het drogen van verschillende stoffen en de energiezuinigheid van de machine. Met deze kennis als basis heeft AEG een nieuwe was/droogcombinatie ontwikkeld met het streven het dagelijks leven van consumenten gemakkelijker en flexibeler te maken. Daarmee garandeert AEG resultaten die zo min mogelijk impact hebben op de kleding en het milieu.
 
De nieuwe serie verzorgt de stoffen op een hoog niveau met het gepersonaliseerde non-stop proces en wast en droogt de kleding van de consument binnen slechts een uur.
 
Betrouwbaar, op maat gemaakte programma’s voor alle soorten stof
Elke stof heeft een eigen specifieke zorg nodig bij het wassen en drogen. Daarnaast hebben kledingstukken specifieke zorg nodig om nieuw te blijven en de vorm te behouden. Echter, vermijden consumenten het wassen en drogen van specifieke kledingstukken vaak, vanwege het gebrek aan vertrouwen in de machine en de angst om per ongeluk kleding te vervormen of te laten krimpen.
 
De DualSense® technologie zorgt voor een gecontroleerde temperatuur en een specifieke beweging van de trommel. Anders dan andere machines passen de wasprogramma’s van de nieuwe selectie was/droogcombinaties zich hierdoor aan de verschillende stoffen aan. Zo kan alle type kleding van geweven jassen tot zachte truien gewassen, gedroogd en verzorgd worden in een beurt.
 
Lagere temperaturen besparen stroom en zijn vriendelijk voor het milieu
Voor 66% van de wereldwijde consumenten zijn duurzame en milieuvriendelijke keuzes belangrijke factoren, zo blijkt uit een onderzoek van Nielsen.1 De was/droogcombinaties van AEG worden constant geëvalueerd en verbeterd om te voldoen aan de eisen van de klant.
 
De nieuwe technologie vermindert de droogtemperatuur met bijna de helft, daarmee vermindert het de kans op schade en draagt het bij aan het behoud van de vorm van de stof.

Een ander duurzaam voordeel van de nieuwe range is de ÖKOMix technologie. Deze innovatie zorgt dat wasmiddel en wasverzachter apart worden gemengd met het water voordat het de trommel en het wasgoed bereikt. Zodoende wordt elke vezel van de stof grondig gereinigd en dus beter schoon en beschermd. Deze vernieuwende manier om wasverzachter te verdelen over de was zorgt er tevens voor dat de was gelijkmatiger droogt waardoor kleding langer meegaat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?