Met nieuws van o.a.
partners

C6T: wificamera met pan/tilt-functie

EZVIV-C6T-wificamera

EZVIZ, het consumentenmerk van beveiligingsexpert Hikvision, heeft een nieuwe wificamera geïntroduceerd: de C6T. Deze gebruiksvriendelijke camera voor thuis én op kantoor beschikt over slimme beveiligingsfuncties, zoals een pan/tilt-functie waarmee je de camera via de smartphone in iedere gewenste positie draait.

De EZVIZ C6T is een gebruiksvriendelijke, flexibele en draadloze beveiligingscamera die waakt over je waardevolle eigendommen. Met de bijbehorende app krijg je overal en altijd toegang tot de livestream. Dankzij de hoge beeldresolutie en 8x digitale zoom mis je geen enkel detail.

De installatie is slechts een kwestie van drie eenvoudige stappen, dankzij het gebruiksvriendelijke, draadloze ophangsysteem. Door het onopvallende, stijlvolle uiterlijk staat de camera bovendien in ieder interieur.

Een greep uit de belangrijkste kenmerken van de EZVIZ C6T:


 1. Pan/tilt-functie

Gebruik je smartphone als afstandsbediening: met de bijbehorende app kun je de cameralens van de C6T zowel 340 graden horizontaal als 90 graden verticaal bewegen. Op die manier kun je vanuit iedere gewenste hoek een ruimte in de gaten houden.

 1. Slimme beveiliging

Detecteert de C6T geluid of beweging, dan wordt de camera geactiveerd. Vervolgens traceert de camera automatisch het bewegende object en krijg je onmiddellijk een melding op je mobiele telefoon. Daarmee is de C6T zeer geschikt voor de beveiliging van woningen, kantoren of winkels. Maar je kunt bijvoorbeeld ook je huisdieren of kinderen automatisch volgen.

 1. Privacystand
  Behoefte aan privacy? Via de app activeer je eenvoudig de privacystand. De camera stopt dan direct met het opnemen van beeld en geluid en de lens sluit zich volledig af. Ook meekijken via de app is niet meer mogelijk.
 1. Nachtzicht
  De camera beschikt over nachtzicht, waarmee je tot tien meter ver in het donker kunt kijken.
 1. Lokale opslag
  Naast opslag in de cloud kun je de camerabeelden ook op een microSD-kaart (tot 128 GB) of op de EZVIZ NVR recorder bewaren.
 1. Tweewegaudio voor spreken en luisteren

De C6T beschikt over zowel een microfoon als een luidspreker. Zo kun je op afstand gesprekken voeren met je kind, je huisdier roepen of indringers wegjagen.

 1. Scherpe beelden en 8x digitale zoom
  Dankzij de hoogwaardige sensor produceert de C6T foto’s en video’s in hoge resolutie (1920 bij 1080 pixels). De 8x digitale zoom laat je inzoomen op de kleinste details.
 1. Gebruiksvriendelijke installatie en bediening

De camera laat zich eenvoudig instellen en bedienen met je smartphone, dankzij de gebruiksvriendelijke EZVIZ-app. Ook de installatie is gemakkelijk. Zo kun je de camera met een druk op de knop aansluiten op het wifinetwerk.

 1. Complete EZVIZ-oplossing

De C6T werkt naadloos samen met de app en andere producten van EZVIZ, zoals deur- en raamsensoren.

Verkrijgbaarheid
De C6T is vanaf €109,00 te koop.

Dit product is verkrijgbaar bij:


OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?