Met nieuws van o.a.
partners

De betoverende buitenlucht

Søstrene-Grene

De nieuwe buitenleven collectie van Søstrene Grene wordt op 28 maart gelanceerd. De collectie bestaat uit veel nieuwe producten, voor een betoverend buitenleven en ‘hygge’. Dit alles komt samen in een harmonie van prachtige kleuren.

OVER DE NIEUWE COLLECTIE
Dit seizoen presenteert Søstrene Grene een buitenleven collectie die perfect is voor ontspanning en ‘hygge’ onder een helderblauwe lucht. De collectie bevat onder andere gekleurde plantenpotten, vazen en balkonbakken voor alle prachtige lentebloemen. Verder vindt u in deze collectie ook comfortabele kussens, kleedjes en gewatteerde dekens om zelf ‘hygge’ te creëren in uw tuin of op uw balkon. Voor het eerst bestaat de collectie ook uit een aantal spellen voor buiten, met hoelahoepen en schommels voor de allerkleinsten.

GELUKSMOMENTEN IN DE OPENLUCHT
De natuur is de ultieme bron van zintuigelijke indrukken die voor vreugde zorgen. Droom weg in een hangmat, nodig je vrienden uit voor een picknick of organiseer een zomerfeest vol spellen in de tuin. Lach en geniet van het moment. In het nu leven is een kunst. Met de nieuwe collectie wil Søstrene Grene speciale momenten creëren, voor wanneer de seizoenen in elkaar overlopen en de lente zich ontvouwt.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?