Met nieuws van o.a.
partners

Buitenaards lekker slapen

In de zoektocht naar de ideale nachtrust introduceert innovator Simba nu het Simba Hybrid Pillow. Een versmelting van technologie en luxe om jouw rustmomenten verder te revolutioneren en ervoor te zorgen dat jij – elke dag! – met het juiste been uit bed stapt.

In opvolging van het succes van de Simba Hybrid Matras, heeft Simba – de pionier op het gebied van slaaptechnologie – twaalf maanden lang aan de ontwikkeling van het Simba Hybrid® Pillow gewerkt. Het eerste kussen dat de nieuwe cutting-edge Nanotube-technologie bevat.

Het geheim van het Simba Hybrid Pillow? Nanotubes, laser-gesneden cilindervormige memory foam buisjes, die centraal gepositioneerd zijn in het kussen. De nanotubes zijn zo ontworpen dat ze intelligent reageren op jouw nachtelijke activiteit. Als jij je hoofd op het Simba Hybrid Pillow legt, reageert elke Nanotube individueel op de vorm, het gewicht en de positie van je hoofd. Zo biedt het Hybrid Pillow meer reactiviteit en support dan elk ander memory foam kussen op de markt.
 
In combinatie met een 3D actief temperatuursreguleringspaneel, de grijze band, biedt het Simba Hybrid® Pillow het ultieme temperatuurreguleringssysteem.
 
Terwijl jij slaapt, circuleren de Nanotubes de lucht, die vervolgens moeiteloos door het 3D actieve temperatuursreguleringspaneel stroomt, en ervoor zorgt dat je hoofd altijd op de koude kant van het kussen rust.
 
Een ondersteunend kussen is niet alleen essentieel voor je hoofd, ook is het onmisbaar voor de support van de complexe structuren van je nek, heupen en ruggenwervel. Langetermijn gebruik van een weinig ondersteunend en niet adaptief kussen, kan leiden tot serieuze fysieke problemen.
 
Elk Simba Hybrid Pillow is customizable en kan zacht, medium of stevig gemaakt worden. Door het aantal nanotubes aan te passen, creëer jij de ultieme persoonlijke slaapervaring. Of je nou een zij-, buik- of rugslaper bent. Lig jij het liefst op je zij? Dan heb je een steviger kussen nodig met een grote(re) hoeveelheid nanotubes om ervoor te zorgen dat je hoofd gelift wordt om gelijk te blijven aan je wervel. Als je vaak op je rug slaapt, is een medium stevig kussen dat je hoofd lichtjes verhoogt ideaal. En als jij een fervente buikslaper bent, is een zachter, lager kussen voor jou de beste keuze, omdat je hoofd sowieso al in lijn is met je wervel.
 
Het transformatieve design van het Simba Hybrid Pillow is een revolutionaire combinatie van individuele layering, Nanotube technologie en luxueuze performance materialen voor de ultieme vernieuwende slaapervaring.

Traditionele kussens slaan onze lichaamswarmte op en kunnen zo de oorzaak zijn van slaapverstoring, omdat de aanhoudende hitte onze REM-cyclus negatief kan beïnvloeden.

De oppervlakte van het Simba Hybrid Pillow, herkenbaar aan Simba’s signatuur blauwe naden, is bekleed met ruimte-gecertificeerd OUTLAST® materiaal.
 
OUTLAST is oorspronkelijk ontwikkeld voor NASA om astronauten te beschermen tegen temperatuurschommelingen. Vandaag de dag past deze slimme stof zich aan aan jouw lichaamswarmte, zodat jij het nooit te warm of te koud hebt. Daarmee verzorgt het Hybrid Pillow de meest geavanceerde proactieve hitteregulerende managementtechnologie ooit gezien in een kussen.
 
In onze slaap fluctueert onze lichaamstemperatuur gemiddeld tussen de 1 a 2 graden, waardoor de gemiddelde persoon tot wel één liter water verliest. De OUTLAST laag in het Simba Hybrid Pillow reguleert jouw lichaamstemperatuur gedurende de nacht. OUTLAST slaat de overbodige warmte op in haar complexe vezels en laat deze vrij zodra jouw lichaam afkoelt.

Zo slaap jij langer en word je verfrist(er) wakker.
                                                                                   
Onder de OUTLAST laag zit een kostbare vulling van luxueus eendendons (90%) en eendenveren (10%) voor de meest vredige en luxueuze nachtrust.
 
De revolutionaire Nanotubes zijn centraal gepositioneerd in het kussen. Onder de Nanotubes vind je een slim gewoven microvezel laag, die jou van exceptioneel comfort voorziet gedurende de nacht, die bijdraagt aan dat wonderlijke wolkjes-gevoel zodra jij je ogen sluit.
 
De buitenste en laatste laag van het kussen is gemaakt van ongelofelijk zacht en ademend 300-draads katoen voor de nachtrust van je leven.

Prijzen
Simba Hybrid Pillow met OUTLAST en dons:
50×70 cm – €105.00
60×60 cm – €105.00

Het Simba Hybrid Pillow heeft één jaar garantie.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?