Met nieuws van o.a.
partners

4 favoriete gezellige sfeerverwarmers

haardenexpert1

Er zijn enorm veel manieren om uw woning of de tuin te verwarmen. Deze verwarmers zijn op te splitsen in sfeerverwarmers en effectieve verwarmers. Hieronder hebben wij favoriete verwarmers onder elkaar gezet, voor een gezellige en aangename avond in huis of in de tuin.

Heater
Heaters zorgen voor een enorm aangename temperatuur. Ze zijn voornamelijk bedoeld voor in de tuin en het zijn zeer effectieve verwarmers. De meeste heaters zijn gemakkelijk te verplaatsen omdat ze niet zo zwaar zijn en/of op wieltjes staan. Daarom kun je met een heater effectief een bepaalde plek verwarmen. Je hebt ook heaters die je op kunt hangen. Ze zijn vaak aan slechts 2 schroefjes bevestigd, waardoor dit ze ook gemakkelijk maakt om te verplaatsen. Heaters zijn verkrijgbaar op zowel gas als elektriciteit. Waar je voorkeur naar uit gaat is afhankelijk van de aanwezigheid van elektriciteit en je budget. Over het algemeen zijn heaters op elektriciteit wat goedkoper dan heaters op gas, maar ben je er wel van bewust dat het veel stroom vergt.

Een prachtige gashaard
Er zijn enorm veel gashaarden op de markt te verkrijgen. Het assortiment reikt van klassieke gashaarden tot hypermoderne gashaarden en van inbouw tot vrijstaand. Kortom, er is voor iedereen iets te vinden dat past bij zijn/haar wensen en behoeften. Met een gashaard kun je gemakkelijk en op een gebruiksvriendelijke manier je huis of tuin verwarmen.

Dru is een van de bekendste merken dat gashaarden produceert. Met hun jarenlange ervaring hebben zij een sterke positie in Nederland gerealiseerd. De populairste gashaarden van Dru zijn de Dru Metro en de Dru Maestro. Deze haarden staan bekend om hun strakke vormgeving en hun gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast biedt Faber ook een heleboel mooie gashaarden aan. Het merk is ontstaat in 1844 en ze begonnen met een grofsmederij. Dit is later uitgegroeid tot een van de grootste fabrikanten van gashaarden. Ook zij hebben vele soorten gashaarden in hun assortiment. Gaat u voor een Faber gashaard of een Dru gashaard?

Vuurschaal, vuurkorf, vuurtafel
Verder zijn een vuurschaal, vuurkorf en vuurtafel ook vrij betaalbare manieren om je tuin op te warmen. Een vuurschaal en een vuurtafel (op gas) hebben het voordeel dat ze eventueel ook nog onder een veranda geplaatst kunnen worden, zodat de warmte onder de veranda blijft hangen. Een vuurkorf is over het algemeen wat hoger, waardoor het lastiger is om ze onder een veranda te plaatsen maar wel zeer aangenaam zijn om bij te gaan staan. Alle drie de opties zijn zeer sfeervol.

Kaarsen
Ondanks dat kaarsen voornamelijk bekend staan om het sfeer brengen in een woning, is het ook een goede manier om je woning op te warmen. Kaarsen kunnen natuurlijk zowel binnen als buiten worden gebruikt en ze zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Wees creatief en speel met de mogelijkheden. Er kunnen immers nooit genoeg kaarsen zijn!

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?